Ο γάμος σου κι εσύ

19/04/2016
Ο γάμος σου κι εσύ
 • Και τώρα;

  Έχεις πει το “ναι” και ξαφνικά ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου μέχρι την ημέρα του γάμου, σού μοιάζει κάτι σαν γολγοθάς;

  Πάρε μια βαθιά ανάσα, χαμογέλα και ξεκίνα:

  Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις συνειδητά πως ο γάμος αυτός είναι δικός και μόνο δικός σου, οπότε οποιαδήποτε παρέμβαση ή προσθήκη θα γίνεται πάντα μόνον μετά από δική σου συναίνεση. Μπορείς ν’ ακούσεις αμέτρητες γνώμες, αμέτρητες προτάσεις από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου, από γονείς, φίλες, απλούς γνωστούς: μην επιτρέψεις σε κανένα να αποφασίσει στη δική σου θέση - ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα… χαλάσεις μερικά χατήρια, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ασχοληθείς και με πράγματα τα οποία θεωρείς ασήμαντα.

  Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που θα αποφασίσεις να αναθέσεις την όλη οργάνωση σε κάποιον επαγγελματία: μην ξεχάσεις ούτε για μια στιγμή στιγμή πως το όνειρό είναι δικό σου οπότε όλα τα συστατικά του θα πρέπει να έχουν πάντα ως στόχο να ζήσεις αυτό το όνειρο εσύ όσο πιο έντονα γίνεται.

  Έτσι, από την επιλογή των προσκλητηρίων μέχρι τον τελευταίο χορό στο πάρτυ της γαμήλιας δεξίωσης, μην ξεχάσεις να βάλεις σε όλα την προσωπική σου πινελιά, είτε πρόκειται για την αγαπημένη σου λέξη, το δικό σου μότο, το αγαπημένο σου χρώμα, το δικό σου τραγούδι, μια μικρή λεπτομέρεια στο χτένισμα, στο μακιγιάζ, ή στη σοκολάτα της τούρτας.

  Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κάνε μια λίστα με τα πράγματα που βλέπεις και σου αρέσουν ή σου κάνουν εντύπωση σε άλλους γάμους, μην ξεχάσεις όμως, όταν έρθει η ώρα να αντιγράψεις οτιδήποτε, να το περάσεις πρώτα από το προσωπικό σου φίλτρο - μπορεί αυτό που έχεις δει να είναι εκπληκτικό αλλά εντελώς ξένο με τη δική σου ιδιοσυγκρασία, με τον τρόπο που βλέπεις εσύ την πραγματικότητα.

  Μη διστάσεις, όσο κι αν φαίνεται παράξενο ή διαφορετικό, να προσθέσεις σε όλα τα στάδια της διαδικασίας τη δική σου σφραγίδα, μένοντας πιστή στο όνειρό σου.

  Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται αγχωτικό, είναι όμως πάντα ο δικός σου μοναδικός δρόμος στο δικό σου προσωπικό όνειρο.

  Ζήστο λοιπόν, με χαρά και με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς!

  Ο Γάμος σου κι εσύ

  Η ώρα η καλή!
  Luccia B.

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!