Χιούμορ

Χιούμορ

Ο γάμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την παίρνουμε στα σοβαρά. Σε αυτή τη στήλη χαλαρώνουμε, χαμογελάμε και ξεχνάμε το άγχος της οργάνωσης. Βρίσκουμε για σας αστείες συλλογές, διασκεδαστικά video και κείμενα που... θα σας κάνουν να το σκεφτείτε ξανά...

Αν ψάχνετε ένα πρωτότυπο δώρο για να προσφέρετε στον μελλοντικό σας σύζυγο ή ακόμα κι αν ανήκετε στον στενό οικογενειακό κύκλο και επιθυμείτε να κάνετε μία μικρή έκπληξη, αλλά με πολύ χιούμορ στο μελλόνυμφο ζευγάρι, βρήκαμε για εσάς τις πιο απίθανες ιδέες για γαμήλια δώρα!


Ιδού η νύφη...έρχεται! Ή μήπως όχι τελικά;; Είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που ένα μελλόνυμφο ζευγάρι θέλει να σκεφτεί, αλλά υπάρχουν πράγματι γάμοι που ακυρώνονται! Η Νύφη το ‘Σκασε δεν είναι μία απλή ταινία τελικά! Είτε η νύφη ή ο γαμπρός δείλιασαν μπροστά στην ιδέα του γάμου, είτε κάποια καταστροφική στιγμή ξέσπασε, είναι πραγματικότητα: οι γάμοι πότε-πότε ακυρώνονται! Είναι απαίσιο, κι όμως πραγματικό για κάποιες... παραλίγο νύφες - και γαμπρούς. Ορισμένες φορές, μάλιστα, αυτή η πραγματικότητα μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία! Όλες οι παρακάτω ιστορίες βασίζονται αποκλειστικά σε αληθινά γεγονότα και θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοιχτό.


Ένα απίθανο χιουμοριστικό video με θέμα το πώς είναι να οργανώσετε το γάμο σας σε 10 απλά βήματα.


Το να τα φτιάξεις μόνη σου ότι χρειάζεται για το γάμο μπορεί να είναι καταπληκτικό… μέχρι να βρεθείς 24 ώρες πριν το μυστήριο με κόλλα στα μαλλιά και χωρίς να είσαι σίγουρη αν η μπογιά θα έχει στεγνώσει στην ώρα της. Παρακάτω έχουμε 12 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να κάνεις το γάμο σου με τη μέθοδο Do-It-Yourself.


Παραμύθια φτιαγμένα για κάθε ζώδιο με μία δόση...χιούμορ!


Έχετε λικνιστεί στους ήχους τους σε χορούς, γάμους, πάρτυ. Γνωρίζετε όμως τι πραγματικά λένε μερικά από τα πιο γνωστά ερωτικά τραγούδια;


Λίγο το στρες του γάμου, λίγο η καλή διάθεση και σίγουρα το σαρδάμ του γαμπρού, οδηγούν σε μοναδικές στιγμές.


Λένε πως δεν πρέπει να κλέβεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τη νύφη, την ημέρα του γάμου της. Αυτό ακριβώς έκανε όμως μια παιχνιδιάρα φάλαινα μπελούγκα, όταν "μπήκε" στη φωτογραφία ενός ζευγαριού.


Για μια φορά είπαμε να αφήσουμε το γνωστό κλισέ για το νυφικό των ονείρων σας στην άκρη. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 13 νυφικά βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε σχεδιαστή και κατασκευαστή.


Ο ιερέας λέει τα τελευταία λόγια και ονομάζει το ζευγάρι συζύγους. Αντί όμως ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη...


Σελίδα 1 από 2