Φάλαινα "εισβάλλει" σε γαμήλια φωτογραφία

27/12/2013
Φάλαινα "εισβάλλει" σε γαμήλια φωτογραφία
 • Λένε πως δεν πρέπει να κλέβεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τη νύφη, την ημέρα του γάμου της. Αυτό ακριβώς έκανε όμως μια παιχνιδιάρα φάλαινα μπελούγκα, όταν "μπήκε" στη φωτογραφία ενός ζευγαριού.

  Η Αμάντα Λέι και ο σύζυγός της Πάτρικ, πόζαραν στο Mystic Aquarium, στο Κονέκτικατ την ΗΠΑ, όταν ο 11χρονος Τζούνο κολύμπησε πίσω τους και έκανε μια αστεία γκριμάτσα.

  Το ζευγάρι έκανε μια διακοπή για να τακτοποιήσει το νυφικό και ο Τζούνο αποφάσισε ότι ήθελε να είναι μέρος της γιορτής.

  "Ήταν μια τυχερή φωτογραφία", είπε η Αμάντα. "Ήμασταν μπροστά στο ενυδρίο και βγάζαμε φωτογραφίες και μόλις σταματήσαμε για να τακτοποιήσουμε λίγο το νυφικό, ο σύζυγός μου κοίταξε πίσω και η φάλαινα ήταν εκεί, σαν να μας χαιρετούσε. Έκανε επίδειξη στο πλήθος και ήταν απίθανος".

  "Δεν είχαμε σκεφτεί καθόλου ότι μπορεί να ήταν κάτι φοβερό, αλλά χρησιμοποιήσαμε τη φωτογραφία αυτή στις χριστουγενιάτικες κάρτες μας και όλοι τη λάτρεψαν".

  Ο Τζούνο έχει μήκος σχεδόν 4 μέτρα και είναι γνωστός για την παιχνιδιάρικη φύση του. Έχει μάλιστα και σελίδα στο Facebook, που την έφτιαξε ένας επισκέπτης του ενυδρείου, όταν τον συνάντησε πέρυσι.

  Η Αμάντα πρόσθεσε ότι ο Τζούνο έφτιαξε την ημέρα του γάμου τους και σκοπεύουν να επιστρέψουν στο ενυδρείο, για την επόμενη χριστουγενιάτικη κάρτα τους.

  Πηγή: express.co.uk

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 57 φορές
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!