5 φωτογραφίες που ο φωτογράφος σας πρέπει να τραβήξει στο γάμο σας

29/04/2015
5 φωτογραφίες που ο φωτογράφος σας πρέπει να τραβήξει στο γάμο σας
 • Οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμου έχουν έτοιμη στο μυαλό τους μια λίστα από στιγμιότυπα που ξέρουν ότι δεν πρέπει να χάσουν, όπως για παράδειγμα: «η νύφη με τους γονείς της», «ο γαμπρός με τους γονείς του», «η νύφη και ο γαμπρός με όλους τους γονείς». Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες στιγμές που σίγουρα θα θέλατε να απαθανατίσει ο φωτογράφος σας.

  Ρίξτε μια ματιά στη μικρή λίστα φωτογραφιών που παραθέτουμε πιο κάτω και κλέψτε ιδέες.

  1.    Ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο με εσάς και τους γονείς σας.

  Συνήθως οι φωτογράφοι καταφέρνουν και απαθανατίζουν στιγμές με εσάς και κάποιον από τους γονείς σας, όπως για παράδειγμα τη μαμά σας που ανεβάζει το φερμουάρ του νυφικού σας ή τον μπαμπά σας που σας παραδίδει στον μέλλοντα σύζυγό σας. Σίγουρα όμως θα θέλατε να έχετε κι ένα δυο πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα με εσάς και τους  γονείς σας απ’ αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα.

  Αυθόρμητο στιγμιότυπο με τη μητέρα Photo by Photography by Shea on Southern Weddings

  2.    Μια ήσυχη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και τον μέλλοντα σύζυγό σας.

  Συνήθως δεν υπάρχει ηρεμία στους γάμους, οπότε και οι φωτογραφίες είναι στυλιζαρισμένες, όπως για παράδειγμα η κλασική φωτογραφία από το κόψιμο της τούρτας ή οι φωτογραφίες από τον χαιρετισμό των καλεσμένων έξω από την εκκλησία. Ζητήστε από τον φωτογράφο σας να έχει το νου του ώστε να τραβήξει μερικές αυθόρμητες φωτογραφίες σε στιγμές ηρεμίας, όπως για παράδειγμα  όταν ετοιμάζεστε να μπείτε στην αίθουσα της δεξίωσης.

  Μια ήρεμη στιγμή Photo by Kyle Hepp on Bridal Musings

  3.    Μία όμορφη ομαδική φωτογραφία.

  Κάτι τέτοιο φυσικά απαιτεί μια κάποια οργάνωση, αλλά, πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο. Ο φωτογράφος σας ίσως προβάλει ενστάσεις γιατί θα πρέπει να μπορεί να απομακρυνθεί αρκετά ώστε να πετύχει ένα σωστό και όμορφο κάδρο, ωστόσο αν το συζητήσετε λιγάκι μαζί του μπορεί να βρεθεί τρόπος. Για φανταστείτε το: Όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μία φωτογραφία. Αν υπάρχει κάτι που αξίζει λίγο περισσότερο σχεδιασμό σίγουρα είναι αυτό.

  Ομαδική φωτογραφία Photo by Inspire Photography on Bridal Guide

  4.    Φωτογραφίες με εσάς να χορεύετε με τις καλύτερές σας φίλες.

  Σίγουρα ο φωτογράφος θα απαθανατίσει αρκετές στιγμές με εσάς και τις κολλητές σας την ώρα που θα ετοιμαζόσαστε για την εκκλησία για παράδειγμα. Ζητήστε του όμως να τραβήξει και πιο αυθόρμητες φωτογραφίες, ίσως από την γαμήλια δεξίωση, όταν θα είσαστε όλες μαζί στην πίστα και θα χορεύετε.

  Χορός με τις φίλες Photo by Rhphotoarts on The Brides Cafe

  5.    Φωτογραφίες από τις γιαγιάδες και τους παππούδες σας.

  Σιγουρευτείτε ότι ο φωτογράφος γνωρίζει ποιοι είναι και ζητήστε του να κλέψει στιγμιότυπα με εκείνους. Μπορεί να τους φωτογραφίσει καθώς θα παρακολουθούν  την τελετή, καθώς σας αγκαλιάζουν, καθώς ίσως θα χορεύουν. Είναι βέβαιο ότι αυτές τις συγκεκριμένες φωτογραφίες θα τις θεωρήσετε πολύτιμες όταν εκείνοι δεν θα είναι πια μαζί σας.

  Φωτογραφία με τους παππούδες Photo by Lissa Anglin on Oh Lovely Day

  Βρείτε κορυφαίους φωτογράφους γάμου εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!