5 Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τον πρώτο σας χορό

19/02/2014
5 Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τον πρώτο σας χορό
 • Μετά τον παραδοσιακό χορό του Ησαΐα, ακολουθεί ένας άλλος εξίσου σημαντικός, πιο χαρούμενος, πιο λικνιστός χορός και με το τραγούδι που εσείς έχετε επιλέξει. Είναι ο πρώτος σας χορός σαν παντρεμένοι τώρα πια. Απολαύστε τον, χωρίς να αισθανθείτε άβολα και χωρίς να νιώθετε «έξω από τα νερά σας». Εμείς σας δίνουμε πέντε συμβουλές για να καταπραϋνουμε το ενδεχόμενο άγχος σας!

  Συμβουλή 1

  Αν δεν αισθάνεστε άνετα να χορέψετε ολόκληρο το κομμάτι, μπορείτε να συνενοηθείτε με τον DJ για να «κόψει» το τραγούδι όπου χρειάζεται, με αποτέλεσμα εσείς να κάνετε μόνο μερικές απλές κινήσεις και φιγούρες που δεν θα σας αγχώσουν παρά πολύ.

  Συμβουλή 2

  Αν η δεξίωση του γάμου σας γίνει σε υπαίθριο χώρο καλό θα ήταν να υπάρχει μια πίστα όπου θα μπορείτε να χορέψετε, γιατί εκεί θα είναι πιο άνετα. Επειδή όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας, να μην χρειαστεί να στριμωχτείτε και να χορέψετε ανάμεσα σε τραπέζια και καρέκλες. Καλό θα ήταν να εξασκηθείτε στο χορό κάνοντάς το σε χώρο ανάλογο με αυτό της δεξίωσης.

  Συμβουλή 3

  Σημαντικό είναι τα ρούχα που θα φοράτε. Γι’ αυτό σκεφτείτε καλά τι θα φορέσετε. Μπορεί το νυφικό σας να είναι θαυμάσιο και όλοι να έχουν να λένε γι΄αυτό, αν όμως δεν υπάρχει αρκετός χώρος εκεί που θα χορέψετε και το νυφικό σας έχει τεράστια ουρά, θα φαίνεται πολύ άκομψο την ώρα του χορού με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ούτε εσείς να κουνηθείτε.

  Συμβουλή 4

  Κάντε εξάσκηση σαν να είναι η μέρα του γάμου σας. Εξασκηθείτε με τα ρούχα που θα φοράτε εκείνη την ημέρα. Καλό θα ήταν ο γαμπρός να φορέσει καλά ρούχα και παπούτσια και η νύφη ένα φόρεμα αντάξιο εκείνης της βραδιάς. Σημαντικό είναι όσο θα κάνετε εξάσκηση πριν το γάμο, να φοράτε τακούνια για να εξασκηθείτε στις φιγούρες με αυτά, ώστε μην σας φανεί πιο δύσκολο εκείνη την ημέρα. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως το πρώτο τραγούδι γάμου χορεύεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

  Συμβουλή 5

  Το σημαντικότερο όλων για εκείνη την ημέρα, είναι να νιώθετε άνετα και ελεύθερα. Γι’ αυτό το λόγο βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει και με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα τόσο εσείς όσο και ο γαμπρός. Αν τελευταία στιγμή μετανιώσετε για την επιλογή του τραγουδιού για τον πρώτο χορό, επειδή τελικά δεν σας εκφράζει, αλλάξτε το! Αν κάτι δεν σας «κάθεται» καλά σε μια φιγούρα και δεν νιώθετε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε, αλλάξτε την και αυτή. Το παν εκείνη την ημέρα είναι να νιώθετα όσο το δυνατό πιο άνετοι.

  Βρείτε τα πάντα για το γάμο σας στο www.GamosPortal.gr

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!