Δεξίωση γάμου ή party σε αίθουσα ξενοδοχείου

31/01/2014
Δεξίωση γάμου ή party σε αίθουσα ξενοδοχείου
 • Μπορεί η τελετή του γάμου να σάς γεμίζει συγκίνηση, όμως λίγο αργότερα η δεξίωση ή ένα party ίσως, θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά, αφού θα αφορά αποκλειστικά την διασκέδαση που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους.

  Amarilia Hotel Amarilia Hotel, Βουλιαγμένη

  Οι προτάσεις πολλές και δελεαστικές μιας και οι αίθουσες στα ξενοδοχεία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει προσωπικότητα, έχουν ντυθεί με πολύ ωραία παλ γλυκά χρώματα, η διακόσμησή τους είναι καλαίσθητη, κάποια έχουν μέχρι και έπιπλα αντίκες και οι χώροι τους διακρίνονται για την απέριττη πολυτέλεια.

  Astir Palace Astir Palace Βουλιαγμένη

  Το έμπειρο προσωπικό των ξενοδοχείων θα ακούσει προσεκτικά αυτά που έχετε στο μυαλό σας, την ατμόσφαιρα που θέλετε εσείς να δημιουργήσετε και θα σάς βοηθήσει κατευθύνοντάς σας, ώστε αυτή η τόσο ξεχωριστή βραδιά, να μείνει αξέχαστη σε σάς και τους καλεσμένους σας.

  Stratos Vassilikos Hotel Stratos Vassilikos Hotel, Αθήνα

  Όλα έχουν την σημασία τους, απ' το σχήμα των τραπεζιών και την διάταξη, την είσοδο που θα κάνετε σαν ζευγάρι, η τούρτα, το μενού, τα ποτά, ο φωτισμός, η μουσική, τα φώτα. Όσο πιο λεπτομερείς και συγκεκριμένοι είστε σ' αυτό που θέλετε, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η βραδιά σας.

  nikopolis Nikopolis Hotel, Θεσσαλονίκη

  Θα μιλήσετε μόνο με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου για τις δεξιώσεις και θα φροντίσετε να του δώσετε εγκαίρως την λίστα με τα τηλέφωνα όλων των προμηθευτών (D.J, catering, ανθοπωλείο κ.α). Ακολούθως και οι προμηθευτές πρέπει να έχουν το κινητό του υπεύθυνου και το πρόγραμμα της βραδιάς.

  Chandris Metropolitan Hotel Chandris Metropolitan Hotel, Αθήνα

  Αυτό που κάνει επίσης την διαφορά αν επιλέξετε κάποιο ξενοδοχείο είναι ότι προσφέρουν extra παροχές: νυφική σουίτα, την τούρτα, την σαμπάνια, ποτό καλωσορίσματος, κάποια μέχρι και 3ήμερη διαμονή, κάποια άλλα χρήση SPA και σχεδόν όλα ένα ρομαντικό δείπνο στην πρώτη σας επέτειο.

  Chandris The Met Hotel Chandris The Met Hotel, Θεσσαλονίκη

  Σκεφτείτε και αποφασίστε! Το σίγουρο είναι ότι αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα της προετοιμασίας , αυτός ο χορός σ' αυτή την αίθουσα δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν. Γι' αυτό καλή επιλογή και στη μουσική και καλό ξεφάντωμα!

  AKS Hotels AKS Hotels, Πόρτο Χέλι

  Βρείτε στο www.GamosPortal.gr το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει και οργανώστε μια αξέχαστη δεξίωση.

  * Η κεντρική εικόνα του άρθρου είναι από το Saint George Lycabettus, στην Αθήνα.

  Επιμέλεια: Lena Carat

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!