DJ Γάμου: Πώς Να Κάνετε Τη Σωστή Επιλογή

26/11/2018
Dj Γάμου: Πώς Να Κάνετε Τη Σωστή Επιλογή Dj Γάμου: Πώς Να Κάνετε Τη Σωστή Επιλογή Imagine Studio
 • Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε έναν DJ Γάμου με κάτι, τότε αυτό θα ήταν μ' έναν ειδικό στις μαριονέτες. Αναρωτιέστε γιατί; Ο DJ είναι αυτός που "κρατά στα χέρια του" την επιτυχία ενός πάρτυ! Μόνο εκείνος μπορεί να χειριστεί την μουσική επιδέξια ώστε να διασκεδάσει το κοινό του καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Πώς όμως θα διαλέξετε εκείνον τον επαγγελματία που θα σας εξασφαλίσει μία επιτυχημένη δεξίωση; Διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να κάνετε και -κυρίως- να αποφύγετε όσο αναζητάτε τον DJ του Γάμου σας, ποιές είναι οι σωστές ερωτήσεις και ποιές όχι και πώς να κάνετε έξυπνα την τελική επιλογή. 

  DON’T

  "Δεν χρειάζεται να κάνουμε ραντεβού με τον DJ. Μας τον σύστησε φίλος μας".

  DO

  Μία σύσταση έχει πάντα μεγάλη αξία, ειδικά αν προέρχεται από κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, ωστόσο ένα ραντεβού με τον μελλοντικό σας συνεργάτη είναι απαραίτητο. Η προσωπική επαφή εξαλείφει σχεδόν πάντα τυχόν απορίες και φυσικά αναδεικνύει νέες ιδέες και προτάσεις - πόσο μάλλον για μία από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής σας! 

  Αν ακόμη δεν πειστήκατε, ένας καλός λόγος για να κάνετε ραντεβού με τον DJ σας, είναι για να διαλέξετε το τραγούδι εισόδου στον χώρο δεξίωσης καθώς και το τραγούδι που θα συνοδεύσει τον πρώτο σας χορό.

  Είσοδος νεόνυμφων και πρώτος χορός στο Κτήμα 28Είσοδος νεόνυμφων και πρώτος χορός στο Κτήμα 28.

  DON’T

  "Εμάς μας αρέσει ο DJ που παίζει μουσική στο αγαπημένο μας μπαράκι". 

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μία εταιρεία με επαγγελματίες DJ, έχει διαφορετικούς συνεργάτες - DJ για κάθε περίσταση; Για παράδειγμα, ο επαγγελματίας DJ για Latin μπορεί να είναι άψογος για το προφανές - για ένα latin party δηλαδή - αλλά για μία γαμήλια δεξίωση δεν αποτελεί την κατάλληλη επιλογή. Παρομοίως, ο DJ που προτιμάτε για την έξοδο του Σαββατοκύριακου, ίσως να μην έχει εμπειρία από γαμήλιες δεξιώσεις ή ακόμη και να μην επιθυμεί να αποκτήσει.

  Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματίες DJ που παίζουν κάθε είδος μουσικής, η εξειδίκευση είναι τελικά ο καταλυτικός παράγοντας και αυτό γιατί η γαμήλια δεξίωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες ως προς τη μουσική κάλυψη.

  DO

  Κάντε λοιπόν τη δική σας έρευνα αγοράς και προτιμήστε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία DJ Γάμου.

  Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ηχητική και φωτιστική κάλυψη ενός γάμου. Μόνο μία εταιρεία με επαγγελματίες του είδους μπορεί να καλύψει μία γαμήλια δεξίωση όπως πρέπει.

  Τι σημαίνει αυτό;

  Τα φωτορυθμικά που θα χρησιμοποιηθούν, τα εφέ, τα μηχανήματα προβολής (π.χ. projectors) ακόμα και τα ίδια τα ηχεία και η τοποθέτηση αυτών στα κατάλληλα σημεία, είναι οι βασικές λεπτομέρειες που θα δώσουν το έναυσμα για μία επιτυχημένη γιορτή. 

  Αίθουσα Δεξιώσεων Κυβέλη Glamorous Event Place Αίθουσα Δεξιώσεων Κυβέλη Glamorous Event Place

  DON’T

   “Ο DJ του γάμου μας θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει αμέσως τις επιθυμίες μας ως προς το ύφος και το είδος της μουσικής που θέλουμε να ακούσουμε στη δεξίωση”.

  DO

  Διαλέξτε εκείνον τον DJ που όχι μόνο θα μπορεί να κατανοήσει τις δικές σας ανάγκες, αλλά εκείνον που θα αφουγκράζεται καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό του. Ο επαγγελματίας DJ δεν θα παίξει μουσική αποκλειστικά για εσάς, αλλά κυρίως για τους καλεσμένους σας. Αυτός δεν είναι και ο στόχος μίας επιτυχημένης γαμήλιας δεξίωσης; Να διασκεδάσετε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι!

  Γαμήλιο Πάρτυ στις Αίθουσες Δεξιώσεων CROWN HALL Γαμήλιο Πάρτυ στις Αίθουσες Δεξιώσεων CROWN HALL

  DON’T

  “Θα δώσω στον DJ μία λίστα με τα τραγούδια που θέλω να παίξει ώστε να μην αγχωθώ για τίποτα παραπάνω”. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μελλόνυμφοι, λόγω του άγχους της προετοιμασίας του γάμου, προτιμούν να “ξεμπερδεύουν” καταφεύγοντας σε γρήγορες λύσεις, όπως για παράδειγμα, να δώσουν έτοιμα κομμάτια στον DJ του γάμου τους.

  DO

  Εμπιστευτείτε τον επαγγελματία DJ με τον οποίο θα συνεργαστείτε. Η παράδοση μίας έτοιμης λίστας με τα αγαπημένα σας τραγούδια φαντάζει κατατοπιστική όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Ο DJ δεσμεύεται στα τραγούδια που του έχετε δώσει, με αποτέλεσμα να έχει λιγότερες επιλογές τη βραδιά της δεξίωσης. Δώστε την ευκαιρία στον DJ σας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, αφήστε τον να σας προτείνει και ο ίδιος επιλογές τραγουδιών και πάνω απ’ όλα εμπιστευτείτε τον!

  Είσοδος νεόνυμφων στη γαμήλια δεξίωση - Iosifina StudioΕίσοδος νεόνυμφων στη γαμήλια δεξίωση - Photography Studio Iosifina

  Πώς θα ξέρω αν ο DJ Γάμου είναι πράγματι καλός; 

  Η μαγική λέξη-κλειδί που απαντάει στην ερώτηση αυτή είναι μία: “Reviews”

  Καμία δισκοθήκη και κανένα πολύωρο ραντεβού δεν θα σας αποδείξει αυτό που όσοι παντρεύτηκαν πριν από εσάς, ήδη ξέρουν!

  Η εμπειρία προηγούμενων ζευγαριών με τον DJ που σκέφτεστε να συνεργαστείτε αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη για το αν είναι πράγματι άξιος εμπιστοσύνης. Διαβάστε τα Reviews στο Facebook και στα Social Media και δείτε Video από προηγούμενες δουλειές και πάρτυ.

  Extra Tip: Ακόμα κι αν τα Video δεν έχουν την ιδανική ανάλυση ή αν είναι τραβηγμένα από κινητό, εσείς επικεντρωθείτε στις εναλλαγές των τραγουδιών και αφουγκραστείτε τη συνολική ατμόσφαιρα του πάρτυ.

  Δώστε λοιπόν τη σημασία που πρέπει ως προς την επιλογή του DJ που θα αναλάβει να σας διασκεδάσει τη βραδιά της δεξίωσης και απολαύστε ένα υπέροχο πάρτυ, το πάρτυ του γάμου σας! 

  • Προτείνουμε:

   Στο Gamos Portal θα βρείτε αποκλειστικά επαγγελματίες Dj Γάμου.

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!