6+1 Εναλλακτικές Ιδέες Για Τη Γαμήλια Δεξίωση

11/11/2017
6+1 Εναλλακτικές Ιδέες Για Τη Γαμήλια Δεξίωση
 • Όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια όταν οργανώνουν το γάμο τους, θέλουν να είναι όσο πιο ξεχωριστός γίνεται. Η νύφη κι ο γαμπρός οφείλουν να ασχοληθούν τόσο με τη γαμήλια τελετή όσο και με το γαμήλιο πάρτυ μετέπειτα, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Εμείς λοιπόν, αυτήν τη φορά ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο πρωτότυπες και εναλλακτικές  ιδέες για τον γάμο σας, που θα ενθουσιάσουν και εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. Διαδραστικά παιχνίδια, ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες και αστείες επιγραφές, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο και στην πλούσια συλλογή φωτογραφιών του Pinterest.

  1.

  Πριν τη γαμήλια τελετή, όσο ο γαμπρός θα περιμένει τη νύφη, αιφνιδιάστε ευχάριστα τους καλεσμένους σας μ’ ένα δροσιστικό ανθρακούχο ποτό.

  Funny Wedding Ideas Photography by Images by Lori

  2.

  Τοποθετήστε την παρακάτω επιγραφή λίγο πριν οι καλεσμένοι σας διαλέξουν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν το μυστήριο και δημιουργήστε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα- ακόμα και για εκείνους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους!

  Funny Wedding Ideas Peterson Design & Photography

  Funny Wedding Ideas Photography by Images by Lori

  3.

  Τι καλύτερο από το να δώσετε στα παρανυφάκια σας έναν πιο ξεχωριστό ρόλο, όπως αυτόν του αγγελιαφόρου; Τι εννοούμε μ’ αυτό; Αντί να ακολουθούν τη νύφη κατά την είσοδο της στο χώρο της γαμήλιας τελετής, θα μπορούσαν να ανακοινώσουν την άφιξη της μ’ έναν πολύ πιο διασκεδαστικό τρόπο!

  Funny Wedding Ideas Briana Marie Photography

  Funny Wedding Ideas Lisa Robinson Photography

  4.

  Ζητήστε από τον συνεργαζόμενο χώρο της δεξίωσης, να υποδεχτεί τους καλεσμένους, όταν εσείς ακόμα δεν θα έχετε φτάσει, μ’ έναν πιο ξεχωριστό τρόπο από την απλή λίστα ονομάτων. Κάθε καλεσμένος θα βρίσκει τη θέση του αφού πρώτα πιει το σφηνάκι που του αντιστοιχεί!

  Funny Wedding Ideas Playa Del Carmen; Mexico; Destination Wedding Photographer; LeahAndMark & Co.

  Όχι, δεν εννοούμε ξαφνικά να γίνετε πότες! Όμως ο γάμος είναι γιορτή! Η μικρή κατανάλωση αλκόολ θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και γιατί όχι, να χορέψετε!

  Funny Wedding Ideas Peterson Design & Photography

  5.

  Και μιας και αναφερθήκαμε στον χορό, ωθήστε τους καλεσμένους σας ώστε να ανέβουν στην πίστα, με κάθε τρόπο! Ξεκούραστες σαγιονάρες για τις γυναίκες, αλλά και προσεγμένες λεπτομέρειες στα τραπέζια είναι οι πιο πρωτότυπες ιδέες που βρήκαμε, κυρίως για καλοκαιρινές γαμήλιες δεξιώσεις.

  Funny Wedding Ideas

  Funny Wedding Ideas

  Funny Wedding Ideas

  6.

  Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα διαδραστικά παιχνίδια. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Photo Booth. Εκτός από τον φωτογράφο που θα σας απαθανατίζει διαρκώς, με το σύστημα του Photo Booth, εσείς και οι φίλοι σας θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε τις πιο αστείες σας φωτογραφίες στη στιγμή! Αντί για βιβλίο ευχών μάλιστα, μπορείτε να έχετε ένα άλμπουμ, στο οποίο θα κολλάτε τις αναμνηστικές σας μικρογραφίες εκείνη την ώρα.

  Funny Wedding Ideas

  Funny Wedding Ideas

  7.

  Τελευταία και πιο αγαπημένη πρόταση είναι το παιχνίδι Jenga! Σκορπίστε στο τραπέζι ευχών τα μικρά αυτά τουβλάκια και αναθέστε στον κάθε καλεσμένο να γράψει την ευχή του σ’ ένα απ αυτά. Έτσι, όποτε θα παίζετε αυτό το παιχνίδι θα ανασύρετε τις αναμνήσεις του γάμου σας με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

  Funny Wedding IdeasFunny Wedding ideas

  • Προτείνουμε:

   Βρείτε τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στο www.GamosPortal.gr

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (1 Ψήφος)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!