Φωτογράφος Γάμου: Η δύσκολη επιλογή

03/02/2018
Φωτογράφος Γάμου: Η δύσκολη επιλογή
 • H επιλογή του φωτογράφου είναι πολύ σημαντική και είναι στις πρώτες επιλογές για την προετοιμασία του γάμου. Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με συγκεκριμένο φωτογράφο καλό είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του πολλούς μήνες νωρίτερα από το μυστήριο του γάμου σας, ακόμα κ ένα χρόνο πριν, ώστε να εξασφαλίσετε την διαθεσιμότητα.

  Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε το φωτογράφο του γάμου σας είναι να σας αρέσει η αισθητική που αποπνέουν οι φωτογραφίες. Τα χρώματα, οι γωνίες φωτογράφησης, τα κάδρα των θεμάτων. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες ενός φωτογράφου στο ίντερνετ πριν τον επισκεφτείτε.

  Επίσης σημαντικός λόγος επιλογής είναι να έχετε γνωρίσει το φωτογράφο που θα συνεργαστείτε. Ένα ραντεβού παρουσίασης θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το χαρακτήρα ενός επαγγελματία κι αν αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλετε να εμπιστευτείτε για την ημέρα του γάμου σας. Συμβαίνει να κλείνει ένα ζευγάρι το γάμο του σε κάποιο studio φωτογραφίας και να μην γνωρίζει ποιος θα έρθει την ημέρα του γάμου. Γνωρίστε το φωτογράφο σας, πείτε του πως φαντάζεστε την μεγάλη αυτή μέρα και έτσι θα είστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεται να αγχωθείτε καθόλου για το άτομο που θα αντικρίσετε πρώτη φορά την ημέρα του γάμου.

  Ο εξοπλισμός ενός φωτογράφου είναι στα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν έναν επαγγελματία. Συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψιν από τα ζευγάρια και δεν είναι στις ερωτήσεις που κάνουν, ωστόσο η ανανέωση του εξοπλισμού σε συνεργασία με την τεχνογνωσία εξασφαλίζουν άριστο επίπεδο εικόνας.

  Η τιμή. Η μαγική αυτή λέξη που μας ενδιαφέρει όλους μα δεν είναι ο μόνος λόγος με τον οποίο πρέπει να επιλέξουμε το φωτογράφο μας. Δώστε χρόνο στον φωτογράφο σας να σας εξηγήσει πώς δουλεύει και μην απορρίπτετε επαγγελματίες αν η διαφορά τους είναι μικρ,ή με κάποιον άλλο που δεν σας άρεσε πολύ η δουλειά του.

  Τα άλμπουμ. Ξεφυλλίστε τα προσεχτικά. Είναι συγκεντρωμένη όλη η δουλειά του καλλιτέχνη. Η ματιά του, το δημιουργικό, η ευκρίνεια των φωτογραφιών. Η ευκρίνεια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Προσέξτε τις φωτογραφίες αν είναι καθαρές και εστιασμένες στο θέμα, ρωτήστε για την ποιότητα του φωτογραφικού χαρτιού. Η εκτύπωση είναι εξίσου σημαντική όσο και η λήψη μιας φωτογραφίας. Τέλος, στις προσφορές των πακέτων αναζητήστε τον αριθμό των σαλονιών που προσφέρονται στα άλμπουμ από κάθε επαγγελματία.

  Ξεκινήστε την έρευνα για το φωτογράφο σας αφιερώνοντας χρόνο και είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

  Wipfler Andreas , Θεοδωρίδου Ελένη
  Portrait Photography

  • Προτείνουμε:

   Βρείτε τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στο www.GamosPortal.gr

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!