Καλεσμένος στο γάμο - Μη γίνεις "αυτός" ο τύπος

04/10/2013
Καλεσμένος στο γάμο - Μη γίνεις "αυτός" ο τύπος
 • Η τεχνολογία προχωράει γρήγορα και μας προσφέρει τη δυνατότητα να απαθανατίζουμε μοναδικές στιγμές  με το κινητό μας. Αυτό όμως δεν ισχύει πάντα και παντού. Με τις νέες δυνατότητες γενιούνται και νέες συνήθειες με συχνά αρνητικά αποτελέσματα, ειδικά αν κάποιος είναι καλεσμένος σε γάμο. Δείτε γιατί.

  Ένα σοβαρό πλέον πρόβλημα, για τους φωτογράφους γάμου, είναι οι καλεσμένοι με smartphones και ψηφιακές μηχανές, που μπαίνουν στη μέση κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Το θέμα έχει αναπτυχθεί σε πολλά blogs και fora φωτογράφων γάμου στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αμερική.

  Έτσι το κανάλι FOX40News, στο Σακραμέντο, δημοσίευσε το παρακάτω video, με τίτλο "Don't be that guy" (Μη γίνεις αυτός ο τύπος) για να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

  Δείτε το και αν είστε καλεσμένοι σε γάμο, αποφύγετε να καταστρέψετε άθελά σας όμορφες στιγμές. Καθίστε στη θέση σας και απολαύστε, αφήνοντας τη δουλειά στους ειδικούς.

  Αν πρόκειται να παντρευτείτε μη διστάσετε να το κοινοποιήσετε στους καλεσμένους σας. Πολλοί ίσως δεν έχουν σκεφτεί τι συνέπειες μπορεί να έχει το "χόμπι" τους ή η καλή τους διάθεση. Βοηθήστε τους να καταλάβουν.

  Έτσι θα είστε σίγουροι ότι ο φωτογράφος γάμου που έχετε επιλέξει και πληρώσει, και θα μπορεί να κάνει απερίσπαστος και με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του...

  Don't be that guy from Love Genre Films on Vimeo.

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!