Φτιάξτε ένα κουτί συμφιλίωσης στη γαμήλια τελετή

06/01/2015
Φτιάξτε ένα κουτί συμφιλίωσης στη γαμήλια τελετή
 • Κατά τη γαμήλια τελετή υπόσχεστε ο ένας στον άλλο ότι θα είστε μαζί ότι και να γίνει και θα αντιμετωπίζετε τα πάντα ενωμένοι. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για το κουτί συμφιλίωσης.

  Τη μέρα του γάμου, όταν είστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ, φαντάζει δύσκολο ότι μπορεί να υπάρξει κάτι που να διαταράξει αυτή την υπέροχη σχέση.

  Ας είμαστε ειλικρινείς όμως: θα υπάρξουν συγκρούσεις και καβγάδες. Για την ακρίβεια, μέχρι ένα σημείο είναι υγιές να υπάρχουν. Ίσως όμως υπάρξει μια στιγμή που θα χρειαστεί να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας γιατί ερωτευτήκατε εξαρχής.

  Ανοίξτε το κουτί συμφιλίωσης

  Πριν τη μεγάλη μέρα, βάλτε σε ένα ξύλινο κουτί τα εξής: ένα μπουκάλι κρασί (ή όποιο ποτό προτιμάτε) και δύο ποτήρια. Γράψτε ο ένας στον άλλο σημειώματα που να περιγράφουν πώς νιώθετε τη στιγμή που ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή ως σύζυγοι. Βάλτε τα σημειώματα σε ένα φάκελο, χωρίς να δει ο ένας τι έγραψε ο άλλος.
  Μετά την τελετή, βάλτε τα σημειώματα μέσα στο κουτί, μαζί με το μπουκάλι και τα ποτήρια και κλείστε το, καρφώνοντας ένα καρφί ο καθένας, εναλλάξ, μέχρι να σφραγιστεί.
  Συμφωνείστε να κρατήσετε το κουτί σφραγισμένο μέχρι κάποια ιδιαίτερη επέτειο, π.χ. τη 10η ή την 20η, εκτός αν προκύψουν τα δύσκολα. Τότε, ανοίξτε το κουτί, βάλτε κρασί στα ποτήρια διαβάστε τα γράμματα και θυμηθείτε γιατί γίνονται όλα!

  Εσείς θα φτιάξετε κουτί συμφιλίωσης; Πείτε μας στα σχόλια.

   

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!