Προσκλητήρια: Διαδώστε τα ευχάριστα Νέα!

11/07/2013
Προσκλητήρια: Διαδώστε τα ευχάριστα Νέα!
 • Τα προσκλητήρια είναι το μέσο για να έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας και παράλληλα είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζουν οι καλεσμένοι σας για το γάμο σας. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να εντυπωσιαστούν και να τους αρέσει αυτό που θα κρατήσουν στα χέρια τους όταν το λάβουν.

  Θα πρέπει λοιπόν, να είναι σχετικό και ταιριαστό με αυτό που θα δούν όταν καταφτάσουν στην εκκλησία. Ενας ανοιξιάτικος γάμος για παράδειγμα που θα κατακλύζεται από ολόφρεσκα χρωματιστά λουλούδια θα μπορούσε να προϊδεαστεί με ένα αντίστοιχο προσκλητήριο.

  typestore1

  Μια πρώτη επιλογή που θα χρειαστεί να κάνετε είναι σχετικά με το κείμενο. Αποφασίστε το ύφος που σας αντιπροσωπεύει και ψάξτε την διατύπωση που σας καλύπτει απόλυτα.

  Ανάλογα με το ύφος του κειμένου, ψάχνετε πια και το ανάγολο ύφος προσκλητηρίου. Για παράδειγμα αν καταλήξετε σε ένα χιουμοριστικό κείμενο, τότε η επιλογή σχεδίου θα πρέπει να είναι η ανάλογη.

  Η ποιότητα του χαρτιού πρέπει να είναι η κατάλληλη ώστε να αναδείξει τον σχεδιασμό του, την ποιότητα της εκτύπωσης και φυσικά όπως προαναφέραμε, να δώσει στους καλεσμένους σας το ύφος και το στυλ του γάμου σας, που θα ακολουθήσει. Επίσης, το είδος γραμματοσειράς που θα χρησιμοποιηθεί, έρχεται πάντα για να δώσει τον ξεχωριστό τόνο που κάνει και το πιο απλό και κλασσικό προσκλητήριο, ιδιαίτερο και μοναδικό. Οι χρωματιστές γραμματοσειρές μπορούν να δώσουν μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη αίσθηση σε ένα κλασσικό προσκλητήριο, ενώ τα μεταλλικά χρώματα όπως "χρυσοτυπία" - ασημοτυπία" αποδίδουν ένα πιο επίσημο ύφος.

  typestore3

  Ανάλογα με το ύφος του γάμου μπορείτε να επιλέξετε μικρές διακοσμητικές λεπτομέριες για το προσκλητήριο σας. Οι κορδέλες είναι ίσως το πιο κλασσικό και οικονομικό διακοσμητικό. Εάν ο γάμος σας έχει συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να κάνετε και την ανάλογη επιλογή, π.χ. δέσιμο με κοχύλια ή αστερίες εάν πρόκειται να γίνει το μυστήριο σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος.

  Η παραγγελία των προσκλητηρίων καλό θα ήταν να γίνεται αρκετό διάστημα πρίν το γάμο. Κατά προσέγγιση κλείστε τα προσκλητήρια περίπου δύο με τρείς μήνες πρίν το μυστήριο. Έτσι θα μπορέσετε να τα μοιράσετε εγκαίρως και να αποφύγετε το περιττό άγχος που προσθέτει η πίεση χρόνου.

  Το προσκλητήριο δεν είναι απλά ένα τυπωμένο χαρτί. Έχει προσωπικότητα - το προσωπικό στυλ του ζευγαριού.

  Η επιλογή του κατάλληλου προσκλητηρίου είναι μια επιλογή με σημαντικό ρόλο στη συνολική εκδήλωση και όχι μια τυπική διαδικασία. Δώστε της την ανάλογη βαρύτητα.

  Η Ειρήνη Γιάνναρου είναι η υπεύθυνη του εξειδικευμένου καταστήματος προσκλητηρίων Type Store.

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!