Προτάσεις για Νυφικά Κοσμήματα το 2023

19/01/2023
Προτάσεις για Νυφικά Κοσμήματα το 2023
 • Την ημέρα του γάμου σας αναρωτιέστε αν θα φορέσετε κάποιο κόσμημα, με τον φόβο να μην είστε υπερβολικές. Στην ενδυματολογική επιλογή που θα κάνετε, δεν χρειάζεται να αποφύγετε τα κοσμήματα, αλλά προτείνουμε να φορέσετε, ώστε να κάνετε ακόμη πιο έντονη την λάμψη σας.

  Για να επιλέξετε τα κατάλληλα κοσμήματα γάμου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Η υπερβολή μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας περισσότερο βαριά απ’ όσο επιθυμείτε αλλά και οι πολύ απλές επιλογές, δεν είναι πάντα οι κατάλληλες αν θέλετε να ‘‘βγάλετε’’ ένα δυναμικό στυλ εκείνη την ημέρα.

  Η  πρόταση μας είναι να επιλέξετε πρώτα το στυλ του νυφικού που σας αναδεικνύει και ταιριάζει και στη συνέχεια να την εμπλουτίσετε με τα ανάλογα αξεσουάρ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, το συνολικό αποτέλεσμα να είναι βάση του ύφους που έχετε επιλέξει για τον γάμο σας αλλά και της εποχής που παντρεύεστε ακολουθώντας τις τάσεις.

  Το χτένισμα που θα κάνετε θα είναι ο οδηγός σας για το αν επιλέξετε να φορέσετε στέμμα, τιάρα ή κάποιο άλλο πιο διακριτικό διακοσμητικό όπως χτενάκι ή απλά στρας.

  kosmhma-sta-maliaΦωτογραφία Moments to Keep

  Την ίδια λογική ακολουθούν και τα σκουλαρίκια. Αν επιλέξετε μεγάλα σκουλαρίκια καλό είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας πάνω, τόσο για να φαίνονται, όσο και για να μην μπερδευτούν με τα μαλλιά σας. Αν πάλι θέλετε τα μαλλιά σας κάτω, τότε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμαντάκια είναι ό,τι πρέπει.

  skoulariki

  skoularikiΚοσμήματα Tasoulis Jewellery

  skoularikiΦωτογραφία Moments to Keep

  Στα χέρια σας, καλό είναι να μην φοράτε κάτι περισσότερο από το δαχτυλίδι που σας έκανε πρόταση ο σύντροφός σας και σίγουρα δεν χρειάζεται να φορέσετε ρολόι, αντί αυτού, αν θέλετε, φορέστε ένα όμορφο βραχιόλι. Αν φοράτε γάντια μην ξεχάσετε να φορέσετε το βραχιόλι από πάνω.

  daxtilidi

  daxtilidia

  vraxioliΚοσμήματα Tasoulis Jewellery

  ExtraTip: Τα κοσμήματα που θα φορέσετε καλό θα είναι να μην είναι fault bijoux, είναι προτιμότερο να φορέσετε λίγα αλλά καλά, παρά πολλά και ψεύτικα. Αν έχετε κοσμήματα που είναι οικογενειακά κειμήλια να τα προτιμήσετε.

  Για τον λαιμό οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Στην Νυφική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, τα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν είχαν μια πιο μαξιμαλιστική πινελιά. Φυλαχτά και σταυροί, εμπνευσμένα από την Nancy Cunard, Βρετανίδα συγγραφέας και πολιτική ακτιβίστρια. Αν κάνετε αυτήν την επιλογή, προσέξτε να μην στολίσετε υπερβολικά το πάνω μέρος με πολλά κοσμήματα.

  kolie-kardia

  stauros

  Τα μαργαριτάρια μπορεί να κυριαρχούσαν τα προηγούμενα χρόνια με statement κομμάτια, όπως ένα σκουλαρίκι με μαργαριτάρι, αλλά πλέον κάνουν μετάβαση από το κλασικό στο διαχρονικό. Τάση για το 2023, είναι το πέπλο με διάσπαρτα μαργαριτάρια πάνω του.

  peplo-me-margaritaria

  Οι πιο τολμηρές νύφες μπορούν να δοκιμάσουν τα ‘‘μαλλιά με νιφάδες χιονιού’’ (snowflake hair), κρατώντας όμως τα υπόλοιπα αξεσουάρ πιο απλά.

  nifades-sta-malia

   

  Κάθε νύφη αναζητά μια πινελιά μοναδικότητας για την ημέρα του γάμου της ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις. Τολμήστε να λάμψετε!

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!