Πρόταση Γάμου: Απαθανατίστε την Έκπληξη!

16/04/2019
Πρόταση Γάμου: Απαθανατίστε την Έκπληξη! Πρόταση Γάμου: Απαθανατίστε την Έκπληξη! Olga Toka Studio
 • Πριν η Jennifer Lopez αποφασίσει να κάνει viral σε όλο το διαδίκτυο την πρόταση γάμου που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez, υπήρξαν κι άλλα ζευγάρια – για την ακρίβεια, γαμπροί – που είχαν την ιδέα να κάνουν την πρόταση στη σύντροφο τους ενώ ταυτόχρονα είχαν προσλάβει φωτογράφο να απαθανατίσει κρυφά τη στιγμή!

  Ένα νέο trend έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του και μας αρέσει πολύ!

  Η φωτογράφηση της πρότασης γάμου δεν είναι μία απλή φωτογράφηση. Συνήθως πρόκειται για κρυφή φωτογράφηση, δεδομένου ότι ο υποψήφιος γαμπρός θέλει να κάνει έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγο του.

  Οι τρόποι που μπορείτε να κάνετε τη φωτογράφηση είναι διάφοροι:

  1. Με ύφος Paparazzi

  Επιλέξτε σε συνεργασία με τον φωτογράφο σας την τοποθεσία που θέλετε να πραγματοποιήσετε την πρόταση και κανονίστε να συναντηθείτε με τη σύντροφο σας για μία τυχαία βόλτα. Ο φωτογράφος όντας σε απόσταση θα τραβήξει τις φωτογραφίες σε ύφος paparazzi.

  Suprise Proposal - Gruber Photographers Photo by: Gruber Photographers

  Πρόταση Γάμου - Φωτογράφηση Έκπληξη | Gamos PortalPhoto by: Localgrapher

  Photo by: LocalgrapherPhoto by: Localgrapher

  2. Κανονίστε Φωτογράφηση για άλλο σκοπό

  Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ένα photoshooting για λόγους προσωπικούς (π.χ. να δημιουργήσουν ένα album φωτογραφιών ως δώρο σε επέτειο). Άλλες φορές πάλι, ενόψει εγκυμοσύνης, το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει μία πιο οικογενειακή φωτογράφηση. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε έκπληξη στη μέλλουσα γυναίκα σας χωρίς να αγχώνεστε αν θα καταφέρει να πετύχει τη σωστή λήψη ο φωτογράφος από μακριά, όπως τα ζευγάρια παρακάτω. 

  Φωτογράφηση έκπληξη - πρότασης γάμουPhoto by: Joelsview Photography

  Οικογενειακή Φωτογράφηση και πρόταση γάμου | Gamos Portal Photo by: Angela Elliott

  3. Φωτογράφος... αυτός ο άγνωστος

  Αφού οργανώσετε μαζί με τον φωτογράφο σας όλες τις λεπτομέρειες όπου θα γίνει η πρόταση (ακριβής τοποθεσία, ώρα συνάντησης), κανονίστε να παριστάνει τον άγνωστο στο σημείο συνάντησης. Ένας τυχαίος περαστικός, δεν θα κινήσει υποψίες ενώ θα μπορέσει να απαθανατίσει το στιγμιότυπο από κοντά!

  Surprise Proposal - Προτάσεις Γάμου | Gamos Portal Photo by: David Hammond Brown, Richelle Ainsworth, Anna J Photography

  Φωτογράφηση Πρότασης Γάμου | Gamos PortalPhoto by: David Hammond Brown, Richelle Ainsworth, Anna J Photography

  Surprise Proposal PhotoshootedPhoto by: Pennace Photography

  Μετά την Πρόταση

  Μετά την πρόταση έχετε δύο επιλογές:

  Μπορείτε να αποκαλύψετε την ύπαρξη του φωτογράφου παρατείνοντας λίγο περισσότερο την έκπληξη. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να κάνετε ένα mini photoshooting με τις πρώτες σας λήψεις ως αρραβωνιασμένοι.

  Surprise Marriage Proposal | Gamos PortalPhoto by: Gruber Photographers

  Προτάσεις Γάμου - Φωτογράφηση Έκπληξη | Gamos PortalPhoto by: Gruber Photographers

  Ως εναλλακτική επιλογή, μπορείτε να μην αποκαλύψετε την ύπαρξη του φωτογράφου, αλλά να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες και να τις κάνετε έκπληξη στη γυναίκα σας λίγες μέρες μετά. Σε όσους αρέσουν ακόμα περισσότερο οι εκπλήξεις, μπορείτε να δημιουργήσετε το βιβλίο ευχών του γάμου σας με αυτές και να το ταχυδρομήσετε στο σπίτι σας ως δώρο – έκπληξη!

  • Προτείνουμε:

   Βρείτε επαγγελματίες φωτογράφους, εδώ

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!