Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση Σε Κόκκινες Αποχρώσεις

04/12/2018
Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση σε Κόκκινες Αποχρώσεις Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση σε Κόκκινες Αποχρώσεις Για Σένα Μόνο by Olga Georgiadi
 • Ποιος είπε ότι δεν γίνονται βαπτίσεις μέσα στα Χριστούγεννα; Την πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου, μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα που μας προσφέρει ο Δεκέμβρης, πολλοί γονείς επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση του μωρού τους. Βρείτε λοιπόν φανταστικές ιδέες διακόσμησης, ιδιαίτερες προτάσεις στολισμού για τη βάπτιση του παιδιού σας - όλα αυτά εμπνευσμένα από τα "μαγικά χέρια" της Όλγας Γεωργιάδη και του "Για Σένα Μόνο"

  Με μία αστείρευτη γκάμα από ολοκληρωμένες ιδέες με μοντέρνο χαρακτήρα και φρέσκια διάθεση το "Για Σένα Μόνο" σας εγγυάται τις καλύτερες προτάσεις για τον στολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης, και φυσικά τα πιο πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα προσκλητήρια και μπομπονιέρες βάπτισης! 

  Στη βάπτιση αυτή το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν ένα πραγματικό στολίδι στην είσοδο της εκκλησίας. Επιπλέον, διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία και παιχνίδια στόλισαν την αριστερή μεριά της κεντρικής εισόδου ενώ στα δεξιά τοποθετήθηκαν όλα τα γλυκίσματα και οι λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους κάτω από ένα σκέπαστρο για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

  Εξωτερικός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Εκκλησίας από το "Για Σένα Μόνο"Εξωτερικός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Εκκλησίας από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές σε Στολισμό Βάπτισης από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές σε Στολισμό Βάπτισης από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση σε κόκκινες αποχρώσεις από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση σε κόκκινες αποχρώσεις από το "Για Σένα Μόνο"

  Διακοσμητικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια βάπτισης από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικα στολίδια βάπτισης και ποτηράκια - βαζάκια για τους καλεσμένους, από το "Για Σένα Μόνο"

  Φυσικά, το τι θα προσφέρετε στους καλεσμένους για να τους ευχαριστήσετε μετά το μυστήριο της βάπτισης, είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο. Στην ξύλινη κατασκευή που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, πράσινες και κόκκινες κορδέλες διακόσμησαν τα βάζα - ποτήρια των καλεσμένων μαζί με πουά καλαμάκια, κάτι που σίγουρα άρεσε στα μικρά παιδιά αλλά και στους γονείς! Χριστουγενιάτικα λαμπάκια, σπιτάκια και διάφορα κουτιά ήταν ακόμη μερικά από τα διακοσμητικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρώσουν περίτεχνα τον στολισμό, ενώ τα γλυκίσματα στο candy bar είχαν χριστουγεννιάτικα σχέδια από ζαχαρόπαστα.

  Γλυκές απολαύσεις από το "Για Σένα Μόνο"Γλυκές απολαύσεις σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, από το "Για Σένα Μόνο"

   Χριστουγεννιάτικα στολίδια βάπτισης σε κόκκινες αποχρώσεις, από το "Για Σένα Μόνο" Χριστουγεννιάτικα στολίδια βάπτισης σε κόκκινες αποχρώσεις, από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εξωτερικό στολισμό εκκλησίας από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εξωτερικό στολισμό εκκλησίας από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό φαναράκι από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό φαναράκι με πολύχρωμες μπάλες, από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικο καλαθάκι με πρασινάδες για τον στολισμό της εκκλησίας, από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικο καλαθάκι με πρασινάδες για τον στολισμό της εκκλησίας, από το "Για Σένα Μόνο"

  Μικρή φάτνη σε χριστουγεννιάτικο στολισμό από το "Για Σένα Μόνο"Μικρή φάτνη σε χριστουγεννιάτικο στολισμό από το "Για Σένα Μόνο"

  Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και πράγματι αυτή η φράση επιβεβαιώνεται περίτρανα όταν εξερευνεί κανείς τις μικρές διακοσμητικές πινελιές του "Για Σένα Μόνο"! Αυτό το μικρό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό τρένο που περιβάλλει τα ελατάκια με το "χιόνι" είναι η αγαπημένη μας λεπτομέρεια!

  Μικρό διακοσμητικό τρενάκι, από το "Για Σένα Μόνο"Μικρό διακοσμητικό τρενάκι, από το "Για Σένα Μόνο"

  Φυσικά, ο στολισμός δεν περιορίζεται μόνο στην εκκλησία. Τα περίτεχνα στολίδια και οι διακοσμητικές προτάσεις συνεχίζονται και στη δεξίωση. Το Welcome Table κυριολεκτικά γέμισε με χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζαχαρωτά, γλυκές λιχουδιές, παιχνίδια και φυσικά τη φιγούρα του Άγιου Βασίλη που δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι, έστω και ως στολίδι!

  Welcome Table σε χριστουγεννιάτικη βάπτιση, από το "Για Σένα Μόνο"Welcome Table σε χριστουγεννιάτικη βάπτιση, από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες σε βάπτιση, από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες σε βάπτιση, από το "Για Σένα Μόνο"

  Χριστουγεννιάτικο βιβλίο ευχών - Μικρός Τάρανδος, από το "Για Σένα Μόνο"Χριστουγεννιάτικο βιβλίο ευχών - Μικρός Τάρανδος, από το "Για Σένα Μόνο"

  Φωτεινά διακοσμητικά σπιτάκια, από το "Για Σένα Μόνο"Φωτεινά διακοσμητικά σπιτάκια, από το "Για Σένα Μόνο"

  Αν ακόμη σκέφτεστε πως να οργανώσετε τη βάπτιση του μωρού σας μέσα στα χειμώνα, οι φρέσκες και μοντέρνες ιδέες του "Για Σένα Μόνο" θα σας ενθουσιάσουν! Με πολύ γούστο και μεράκι, η Όλγα Γεωργιάδη και η ομάδα της αναλαμβάνουν τα πάντα για το γάμο και τη βάπτιση! 

  • Προτείνουμε:

   Επικοινωνήστε με την ομάδα του "Για Σένα Μόνο by Olga Georgiadi", εδώ.

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!