10 σχεδιαστές ντύνουν 35 επώνυμες Ελληνίδες και Έλληνες στη NEW LIFE

16/01/2016
10 σχεδιαστές ντύνουν 35 επώνυμες Ελληνίδες και Έλληνες στη NEW LIFE
 • ...στο yes I do catwalk στο πλαίσιο της NEW LIFE 22-25 Ιανουαρίου 2016.

  Για το 2016 η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για το γάμο και τη βάπτιση διοργανώνεται στο MEC Παιανίας από την Παρασκευή 22 έως και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

  Την πρώτη ημέρα της έκθεσης πραγματοποιείται το yes I do catwalk όπου 10 κορυφαίοι σχεδιαστές προτείνουν τα Bridal look μέσα από 35 επώνυμους! Ανάμεσα τους οι  Tζένη Θεωνά, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντωνία  Καλλιμούκου, Τζένη Μελιτά, Άντα Λιβιτσάνου, Εύη Αδάμ, Μαντώ Γαστεράτου, Νίνα Λοτσάρη, Ναταλία Κηρύκου, Άννα Πρέλεβιτς, Αναστασία Περράκη, Μαρία Ένεζλη, Έσθερ Μαστρόγιαννη, Γιάννης Αϊβάζης, Ρένος Ρώτας (Συμμαθητές), Σπύρος Μαργαρίτης, Ευθύμης Ζησάκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου (Ταμάμ), Θοδωρής Φρατζέσκος, Σίμος Γιώργος, Μητσάκος Παναγιώτης, Μπίρμπας Κωνσταντίνος, Ευθύμης Ζησάκης, Δημήτρης Ίσσαρης (Otherview), Στιβ Μιλάτος!

  10 σχεδιαστές ντύνουν 35 επώνυμες Ελληνίδες και Έλληνες στη NEW LIFE

  Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο και την Κυριακή με επιδείξεις σχεδιαστών όπως TEOKATH by Flora Aidonopoulou, NIKOS APOSTOLOPOULOS, NANTINA, COSTAΝTINO, MAIRI MPAROLA
  HELENA KYRITSI – GIANNETOS, ATELIER ZOLOTAS και EVITA SPOSA.

  Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται επίσης και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανθοδετικής Τέχνης για την ανάδειξη του top florist 2016.

  Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις κληρώσεις για ένα 8ημερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μπαλί και άλλα πλούσια δώρα.

  10 σχεδιαστές ντύνουν 35 επώνυμες Ελληνίδες και Έλληνες στη NEW LIFE

  Η NEW LIFE αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στη χώρα παρουσιάζοντας μέσα από τους 130 εκθέτες τις πληρέστερες ιδέες και λύσεις για τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

  Μάθετε περισσότερα
  Web: www.newlife-expo.gr
  Facebook: https://www.facebook.com/newlifeexpogr
  Twitter: https://www.facebook.com/newlifeexpogr/

   Το www.GamosPortal.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης. θα μας συναντήσετε στο stand B19

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!