Μια βραδιά με τις υποψήφιες Top Bride

10/01/2015
Μια βραδιά με τις υποψήφιες Top Bride
 • Το Gamos Portal είναι σχεδιασμένο για να βοηθάει τις μέλλουσες νύφες να βρίσκουν εύκολα όσα χρειάζονται για το γάμο τους. Ωστόσο, στην καθημερινότητά μας οι περισσότερες άμεσες επαφές μας είναι με τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το γάμο. Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις πραγματικές επισκέπτριες του Gamos Portal από κοντά και ακόμα περισσότερο να μιλήσουμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους, παρόλο που το θέλουμε πολύ.

  Ακριβώς όμως επειδή το θέλουμε, δημιουργήσαμε την ευκαιρία μόνοι μας. Αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε σε δείπνο τις υποψήφιες για το διαγωνισμό Top Bride, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, στα πλαίσια της έκθεσης New Life στο MEC.

  Το ραντεβού ορίστηκε για το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, με θέα την Ακρόπολη και ένα χαλαρό περιβάλλον. Όλες οι κοπέλες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, παρόλο που κάποιες χρειάστηκε να αλλάξουν το πρόγραμμά τους ή να έρθουν κατευθείαν από το fitting για το διαγωνισμό, στο Atelier Zolotas.

  Σιγά σιγά άρχισαν να καταφτάνουν η Πένυ, η Μαρία, η Διονυσία, η Γιούλη, η Κρυσταλλία, η Κατερίνα, η Άννα και η Σταυρούλα, μαζί με τη Γιώτα, από το τμήμα marketing της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει και το συντονισμό του διαγωνισμού.

  Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, καθώς και τα κορίτσια βρισκόντουσαν για πρώτη φορά όλες μαζί, ο πάγος άρχισε να σπάει, ίσως και με τη βοήθεια του κρασιού, σίγουρα όμως εξαιτίας της καλής διάθεσης όλων και του ενθουσιασμού για τη συμμετοχή τους σε ένα μοναδικό event, που τις θέλει πρωταγωνίστριες.

  Η συζήτηση ξεκίνησε από τα διαδικαστικά του διαγωνισμού – τα οποία δεν είναι και λίγα – αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε όλα όσα αφορούν τα πριν και τα μετά του γάμου.

  Μιλήσαμε για προτάσεις γάμου (ναι, κάποιοι από τους γαμπρούς γονάτισαν), για σχέσεις που καταλαβαίνεις από την πρώτη μέρα ότι θα καταλήξουν σε γάμο, για παιδικές γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε έρωτες, για γάμους που διαρκούν δεκαετίες, για μπαμπάδες και κόρες…

  Μιλήσαμε για νυφικά και πρόβες, για φωτογράφους, για χώρους δεξίωσης, για νύφες που έχουν τα πάντα σε μια ατζέντα και για άλλες που τα αφήνουν για την τελευταία στιγμή.

  Αυτό που μας έκανε εντύπωση περισσότερο από όλα ήταν οι ίδιες οι κοπέλες. Ξεχωριστές προσωπικότητες, καθεμιά με το δικό της στυλ και τρόπο σκέψης, όλες όμως πανέμορφες, χαμογελαστές, καλλιεργημένες, με εξαιρετικούς τρόπους, με ζωντάνια και μια λάμψη σαν αυτή που δίνει η προσμονή της ευτυχίας. Φέτος ο διαγωνισμός θα έχει πολύ δύσκολες επιλογές, τόσο για το κοινό, όσο και για την κριτική επιτροπή.

  Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα, όπως πάντα όταν περνάς καλά. Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το διαγωνισμό, στο περίπτερο του Gamos Portal, ενώ συμφωνήσαμε να διατηρήσουμε την επαφή μας και να μαθαίνουμε τις εξελίξεις από την προετοιμασία του γάμου τους, μέσα από το blog του Gamos Portal.

  Μέχρι τότε, καλή επιτυχία σε όλες, κορίτσια! Είστε όλες Top Brides!

  Πληροφορίες για την έκθεση και το διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε εδώ

  Τα πάντα για το γάμο, θα τα βρείτε εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!