Το Gamos Portal επίσημος υποστηρικτής εκδηλώσεων της New Life Expo Wedding

05/11/2011
Το Gamos Portal επίσημος υποστηρικτής εκδηλώσεων της New Life Expo Wedding
 • Η μεγαλύτερη έκθεση για το μελλόνυμφους, New Life Expo Wedding, φέτος θα διοργανωθεί στο Expo Athens, στις 20-23 Ιανουαρίου 2012 και το Gamos Portal θα είναι εκεί.

  Σε μια γιορτή για το γάμο, με πλήθος συμμετοχών από έγκυρες επιχειρήσεις, επιδείξεις νυφικών, μακιγιάζ, πολλά events και εκπλήξεις και κυρίως με το μοναδικό διαγωνισμό TOP BRIDE, θα είμαστε εκεί για να γνωριστούμε από κοντά με τα μελλόνυμφα ζευγάρια.

  Ακόμα περισσότερο, το Gamos Portal υποστηρίζει ενεργά όλες τις εκδηλώσεις της New Life Expo Wedding. Όσο πλησιάζει η έκθεση, ενημερωθείτε από το blog μας για τις υποψήφιες του διαγωνισμού, το πρόγραμμα των επιδείξεων και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και ...ζουμερά.

  Βάλτε από τώρα στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη στην έκθεση για να βρείτε:

  Για την οργάνωση της τελετής:

  • Nυφικά, βαπτιστικά, στολισμοί, βραδινά ενδύματα, γαμπριάτικα, αξεσουάρ, μπομπονιέρες, φωτογραφήσεις – βιντεοσκοπήσεις, ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων  και ό,τι άλλο αφορά στην τέλεια οργάνωση της τελετής.

  Υπηρεσίες που έχουν σχέση με την προετοιμασία της νύφης:

  • Mακιγιάζ, αισθητική, κομμωτική κ.α.

  Υπηρεσίες που έχουν σχέση με την οργάνωση της δεξίωσης όπως:

  • Kτήματα, αίθουσες δεξιώσεων, catering, σχολές χορού, μουσική και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, υπηρεσίες που έχουν σχέση με το γαμήλιο ταξίδι

  Και φυσικά, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Gamos Portal στο Stand 171, όπου σας περιμένουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!