1 Χρόνος Gamos Portal

23/10/2012
1 Χρόνος  Gamos Portal
  • Το Gamos Portal κλείνει ένα χρόνο ζωής και το γιορτάζουμε!

    Πριν από έναν ακριβώς χρόνο ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο portal για το γάμο, το οποίο δεν θα έμοιαζε με τα υπόλοιπα. Στόχος μας, να προσφέρουμε στους μελλόνυμφους τη δυνατότητα να βρουν τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο τους, σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίσουν τη δουλειά τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους με μια ποικιλία τρόπων, μέσα από ένα απλό, εύχρηστο και σύγχρονο περιβάλλον.Ταυτόχρονα, επιδιώξαμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τα ζευγάρια, να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να βρούμε τους ηλεκτρονικούς τρόπους που θα μπορούσαν να τα βοηθήσουν να οργανώσουν το γάμο των ονείρων τους.

    Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, βρήκαμε, εξασφαλίσαμε και προωθήσαμε στους επισκέπτες μας πραγματικές και ελκυστικές προσφορές, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές.

    Ακόμη, πολλοί επισκέπτες και φίλοι του Gamos Portal είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν καταπληκτικά δώρα, μέσα από διαγωνισμούς, κληρώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες.

    Δεν αφήσαμε όμως σε δεύτερη μοίρα την ενημέρωση. Πλήθος δημοσιεύσεων στο Gamos Portal Blog, έφεραν στους φίλους του Gamos Portal τα νέα της αγοράς του γάμου, των επιχειρήσεων, των σημαντικών γεγονότων (όπως η έκθεση New Life Expo Wedding), κοσμικά νέα και πολλά ακόμη. Μάλιστα, το Gamos Portal είναι το μοναδικό που έδωσε τη δυνατότητα σε πραγματικά ζευγάρια να δημοσιεύσουν το γάμο τους στα κοσμικά.

    Όλα τα παραπάνω, συνετέλεσαν σε μια πραγματικά καταπληκτική χρονιά, με πολλή και αποτελεσματική δουλειά. Η αναγνώριση, τόσο από τις επιχειρήσεις, όσο και από τους μελλόνυμφους, μας γεμίζει ενέργεια για ακόμα περισσότερα.

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

    Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Gamos Portal, με ένα διπλό δώρο.

    Την εβδομάδα 22-28 Οκτωβρίου 2012, διοργανώνουμε έναν ακόμη διαγωνισμό. Δύο τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από μία διανυκτέρευση σε σουίτα, με δείπνο, σε δύο εκλεκτά ξενοδοχεία: το Stratos Vassilikos Hotel στην Αθήνα και το Nikopolis Hotel στη Θεσσαλονίκη.

    Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ: http://woobox.com/hiuh7g

    Μην ξεχάσετε, κατά τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, να προσθέσετε και τις ευχές σας.

    Σας ευχαριστούμε θερμά!

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ