2ο IDo στη Θεσσαλονίκη

04/03/2013
2ο IDo στη Θεσσαλονίκη
 • Στις 24 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση για το γάμο και τη βάπτιση "IDo", στις , εγκαταστάσεις της εταιρείας Jiouli Wedding Couture, με τη συμμετοχή εκλεκτών επιχειρήσεων από κάθε επαγγελματική κατηγορία.

  Το www.GamosPortal.gr είναι ο χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και η ομάδα μας βρέθηκε στο χώρο, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει δεκάδες μελλόνυμφους από τη Β. Ελλάδα. Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης:

  • Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Jiouli Wedding Couture. Μοναδικός εκθεσιακός χώρος, εντυπωσιακή πασαρέλα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το χώρο ραφής των νυφικών, τα οποία είναι εξολοκλήρου ελληνικής κατασκευής.
  • Η ποικιλία των επιχειρήσεων. Προσκλητήρια, κοσμήματα, φωτογραφία, video (η εταιρεία Fresh Video, που μπορείτε να βρείτε και στις σελίδες του Gamos Portal), make up, catering, ηχητική κάλυψη.
  • Το θετικό κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.
  • Η άψογη εξυπηρέτηση, από την υποδοχή μέχρι τον αποχαιρετισμό. Να μην ξεχάσουμε δε και τη δωρεάν μεταφορά από το IKEA.

  Είναι σίγουρο ότι η εκδήλωση θα επαναληφθεί κι εμείς θα είμαστε εκεί!

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 308 φορές
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!