Αποκλειστική συνεργασία της InterCatering με το Κτήμα 48

21/09/2021
Αποκλειστική συνεργασία της InterCatering με το Κτήμα 48
  • Η InterCatering έχει τη χαρά να συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το υπέροχο Κτήμα 48, ένα από τα ελάχιστα παραθαλάσσια κτήματα, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην Ανάβυσσο. Με απεριόριστη θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού, ο χώρος διατίθεται για δεξιώσεις και εκδηλώσεις από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

    Διαθέτοντας συνολικά 340 τ.μ. γκαζόν, στεγασμένο καθιστικό, bar, dancing floor δίπλα στις απαλές αντανακλάσεις της πισίνας, και θέα που κόβει την ανάσα, το Κτήμα 48 αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για τη δεξίωσή σας, ενώ στο γραφικό παρεκκλήσι του κτήματος μπορούν να πραγματοποιηθούν γάμοι και βαπτίσεις, κάτω από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

    Κτήμα 48

    Το Κτήμα 48 θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά με φόντο το απέραντο γαλάζιο, ολοκληρώνοντας τις πιο όμορφες στιγμές σας με μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει άψογα από ένα corporate cocktail party έως ένα gala dinner, ενώ προτείνεται για private dancing parties και social celebrations.

    Η InterCatering, διαθέτοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες event catering, με τη μακρόχρονη γνώση στην επιλογή εκλεκτών πρώτων υλών, τη δημιουργία μοναδικών εδεσμάτων, τις άρτιες υπηρεσίες σερβιρίσματος και τους εξαιρετικούς χώρους της, επισφραγίζει απολαυστικά την επιτυχία κάθε σας εκδήλωσης.

     

    Κτήμα 48

     Κτήμα 48

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ