Ένας παραμυθένιος γάμος στο Πήλιο!

14/07/2012
Ένας παραμυθένιος γάμος στο Πήλιο!
 • Ένας παραμυθένιος γάμος που θύμιζε σκηνές από κινηματογραφική ταινία τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην πανέμορφη παραλία «Παπά Νερό» στον Αη Γιάννη Πηλίου.

  Το νεαρό ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία επέλεξε την περιοχή για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του σε μία εξαιρετική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή, μπροστά στην θάλασσα, πάνω στην αμμουδιά. Οι περίπου 60 καλεσμένοι, φίλοι του ζευγαριού είχαν έρθει από την Αγγλία για να παρευρεθούν στον γάμο και να απολαύσουν μερικές ημέρες διακοπών στο Πήλιο.Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Γ. Αντώνογλου με όλα τα προβλεπόμενα. Η διοργάνωση, που χαρακτηρίζεται άψογη, έγινε από το τουριστικό γραφείο του κ. Κων. Λεβέντη, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Βόλου αναφέρθηκε στη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα, που προσελκύσει τουρισμό και ανοίγει νέες προοπτικές για την περιοχή. Οι καλεσμένοι σε αυτό τον τόσο διαφορετικό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό γάμο, εμφανίστηκαν με μοναδικές λονδρέζικες τουαλέτες, συνθέτοντας ένα πρωτόγνωρο, για τους ντόπιους, αλλά και τους τουρίστες, σκηνικό.

  Ακολούθησε φαγητό σε παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου ο σεφ μαγείρεψε 60 διαφορετικά πιάτα, ξεχωριστά για κάθε καλεσμένο. Στον ουρανό, που φωτιζόταν από την Πανσέληνο, αφέθηκαν εντυπωσιακά αερόστατα σε σχήμα καρδιάς, αφήνοντας άφωνους και εντυπωσιασμένους τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και τους κατοίκους, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία άλλοτε να δούν κάτι ανάλογο.

  Όπως έγινε γνωστό, το νεαρό ζευγάρι (ηλικίας 30 περίπου ετών) είχε επισκεφθεί τον Αη Γιάννη στις καλοκαιρινές του διακοπές πριν από ένα χρόνο. Η ομορφιά της περιοχής οδήγησε τους ερωτευμένους Βρετανούς στην απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους εδώ, με μία τελετή που θα «έδενε» απόλυτα με το τοπίο....

  Παντρεύεστε; Βρείτε τα πάντα για το γάμο σας στο www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ