Επεστράφη Άλμπουμ Γάμου μετά από 17 χρόνια

11/11/2011
Επεστράφη Άλμπουμ Γάμου μετά από 17 χρόνια
 • Έκπληξη προκάλεσε στο ζεύγος Stewart η θέαση του γαμήλιου άλμπουμ φωτογραφιών, που είχε κλαπεί πριν από 17 χρόνια. Οι φωτογραφίες του γάμου τους επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους με έναν μυστηριώδη τρόπο.

  Οι Stewart, είχαν χάσει κάθε ελπίδα να δουν ξανά φωτογραφίες από τον γάμο τους, καθώς πριν από 17 χρόνια το τροχόσπιτο, στο οποίο βρισκόταν μέσα το άλμπουμ γάμου τους, κλάπηκε. Πριν λίγες μέρες όμως, το άλμπουμ τους περίμενε και πάλι στο κατώφλι του σπιτιού τους, χωρίς να αποκαλύπτεται ο αποστολέας του απρόσμενου αυτού δώρου.

  Οι Stewart, που φέτος κλείνουν τα 25 χρόνια γάμου, δήλωσαν έκπληκτοι, ενώ τόνισαν ότι θέλουν να δουν ποιος κρύβεται πίσω από την επιστροφή του άλμπουμ, για να τον ευχαριστούν. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά «Δεν κρατάμε κακία. Το παρελθόν είναι παρελθόν, και το μέλλον, μέλλον … Θέλουμε απλά να πούμε ένα ευχαριστώ».

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 232 φορές
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!