Ερωτευμένη πρόταση γάμου με 9.999 λουλούδια

15/02/2012
Ερωτευμένη πρόταση γάμου με 9.999 λουλούδια
 • Οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν ευχαριστημένες με ένα μπουκέτο λουλούδια, από τον αγαπημένο τους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

  Μία όμως, στην Κίνα, δέχθηκε 9.999 λουλούδια ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων από τον αγαπημένο της, συν μία πρόταση γάμου.

  Η πανέμορφη Yin Mi, νικήτρια του διαγωνισμού "Miss Bikini 2009" στη χώρα της, δέχθηκε ένα πρωτότυπο δώρο από τον σύντροφό της, ο οποίος γνωρίζοντας την αγάπη της για τη μόδα, παρήγγειλε να της φτιάξουν μία γαμήλια τουαλέτα, από 9.999 κατακόκκινες ορχιδέες.

  Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου, όταν η Yin φόρεσε το νυφικό της σε δημόσιο χώρο, στο σημείο όπου είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια.

  Εκεί, λίγο αργότερα, ο αγαπημένος της, Fan, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, την οποία κρίνοντας από το μονόπετρο που φαίνεται στις μετά φωτογραφίες, δέχθηκε.

  Σημειώνεται πάντως, ότι ο αριθμός των λουλουδιών που επέλεξε ο Fan για το νυφικό, κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν.

  Κι αυτό γιατί, ο αριθμός 9.999 είναι σχεδόν ιερός για τους Κινέζους. Και λέμε σχεδόν, γιατί σύμφωνα με έναν μύθο, το νούμερο 10.000 αναφέρεται στους θεούς, με αποτέλεσμα οι Κινέζοι αυτοκράτορες να πιστεύουν, ότι το 9.999 θα τους φέρει πιο κοντά στον παράδεισο, ενώ θα τους εξασφαλίσει ευτυχία και καλή τύχη.

  Αλλά ούτε και η επιλογή των λουλουδιών ήταν τυχαία, αφού η ορχιδέα θεωρείται σύμβολο της αγάπης, της ομορφιάς, της φινέτσας, της γονιμότητας, της αρετής και της ωριμότητας.

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ