Μηχανικός της Google κάνει πρόταση γάμου μέσω ...Google Maps!

22/09/2011
 • Πώς θα μπορούσε να κάνει πρόταση γάμου ένας μηχανικός της Google στην αγαπημένη του; Φυσικά, δε θα μπορούσε να ακολουθήσει τις παραδοσιακές οδούς (βλ. ρομαντικά δείπνα, κεριά κ.ο.κ.), αλλά έναν πρωτότυπο τρόπο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Google Maps και ενός Android smartphone!

  Αρχικά, ο νεαρός μηχανικός της Google, Ari Gilder, συνεννοήθηκε με τον εργοδότη της αγαπημένης του Faigy, ο οποίος της έδωσε ένα Nexus One smartphone (και μαζί και μια μέρα άδεια…) με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Google Maps.

  Μέσω της εφαρμογής, οδηγούσε την έκπληκτη Faigy σε διάφορους προορισμούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά τυχαίοι ήταν, αφού επρόκειτο για τοποθεσίες ιδιαίτερης συναισθηματικης αξίας για το νεαρό ζευγάρι. Σε κάθε μέρος που επισκεπτόταν, τη Faigy περίμενε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο αλλά και μια ερώτηση που της έδινε το στοιχείο-κλειδί για τον επόμενο προορισμό.

  Στον έβδομο και τελευταίο προορισμό, τη Faigy περίμενε ο αγαπημένος της, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί. Και όπως σωστά μαντεύετε, η απάντηση σε μια τέτοια ρομαντική πρόταση δε θα μπορούσε παρά να είναι θετική… Ας ευχηθούμε, λοιπόν, βίον ανθόσπαρτον!

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 201 φορές
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!