Μόδα Γάμου - Δειγματίστε στη Θεσσαλονίκη

06/10/2014
Μόδα Γάμου - Δειγματίστε στη Θεσσαλονίκη
  • Για άλλη μια χρονιά, η 22η  Μόδα Γάμου – Βάπτιση &  Αξεσουάρ, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 29- 30 Νοεμβρίου 2014, στο CAPSIS HOTEL στο κέντρο  της Θεσσαλονίκης.

    Μόδα Γάμου Θεσσαλονίκη

    Σ΄ αυτόν τον δειγματισμό συγκεντρώνονται οι καλύτεροι επαγγελματίες, που έχουν στόχους, όραμα και προτείνουν τα καινούργια εμπορεύματα τους ,σε 5 επίπεδα που συνδυάζουν την προνομιακή τοποθεσία, την πολυτέλεια , την άνεση αλλά και την ουσιαστική δουλειά, με ακόμα πιο οικονομικές τιμές.

    - Γιατί οι δια ζώσης συναντήσεις είναι business, δημιουργούν επιχειρηματικές  σχέσεις και συνεργασίες, είναι ο καλύτερος τρόπος για σύσφιξη δεσμών με τους συνεργάτες μας και ο καλύτερος τρόπος να βρεθείς με τους μεγαλύτερους και τους καλύτερους της αγοράς.

    - Οι εξελίξεις που καθημερινά βιώνουμε μας ενισχύουν την πεποίθηση ότι οι εκθέσεις αποτελούν το μοναδικό και τόσο  οικονομικό μέσω , για να ζωντανέψουμε την επιχείρηση μας, να προωθήσουμε τα προϊόντα μας, να κάνουμε πωλήσεις και να καλλιεργήσουμε το προφίλ της εταιρίας μας,  μέσα στην αγορά.

    - Γιατί η έκθεση αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για νέες επαφές και κλείσιμο συμφωνιών.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    Το www.GamosPortal.gr θα είναι στη Μόδα Γάμου, οπως κάθε χρόνο. Περιμένουμε όλους τους επαγγελματίες, να γνωριστούμε από κοντά.

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ