Νύφη Μετατρέπει τη Δεξίωση σε Γεύμα για Παιδιά

09/05/2016
Νύφη Μετατρέπει τη Δεξίωση σε Γεύμα για Παιδιά
 • Η Yiru Sun, στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας,  ετοιμαζόταν να ντυθεί νύφη, όταν δύο μήνες πριν από το γάμο προέκυψε διαφωνία σχετικά με το προγαμιαίο συμβόλαιο (στην Αμερική το προγαμιαίο συμβόλαιο συνηθίζεται και ρυθμίζει πριν από το γάμο περιουσιακά ζητήματα). Έτσι αποφάσισε να κάνει μια μικρή αλλαγή στη δεξίωση, σε κάτι διαφορετικό.

  Κινδυνεύοντας να χάσει την προκαταβολή των 8.000$ στον πολυτελή χώρο δεξιώσεων που είχε επιλέξει, η Sun επέλεξε να αλλάξει σκοπό στην δεξίωση και να την μετατρέψει σε ένα γεύμα για 60 άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

  Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, δεν ήθελε να υπογράψει ένα συφωνητικό με το οποίο δεν ένιωθε άνετα. Έτσι, σκέφτηκε ότι τα χρήματά της θα έπιαναν τόπο αν τα χρησιμοποιούσε για έναν καλό σκοπό.

  Φορώντας το νυφικό της, την ημέρα πριν από τη γιορτή της μητέρας, η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Princeton και μητέρα ενός παιδιού, πόζαρε ευτυχισμένη ανάμεσα στιυς καλεσμένους της, σε μια γιορτή που περιλάμβανε ζωγραφική προσώπου και μπαλόνια και οργανώθηκε από τον Στρατό της Σωτηρίας (Salvation Army) και το Inwood House (οργάνωση που βοηθάει νέους).

  «Παρόλο που δεν μπορώ να είμαι εγώ η πριγκήπισσα την ημέρα του γάμου μου, όλα αυτά τα παιδιά μπορούν να έχουν το αίσθημα της πριγκήπισσας και του πρίγκηπα σήμερα κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη», δήλωση η ίδια στο κανάλι CBS, τονίζοντας ότι το πάρτυ απάλυνε τα αισθήματά της σχετικά με τον ακυρωμένο γάμο.

  Τα πολλά παιδιά – ντυμένα στα καλά τους – εκτίμησαν ιδιαίτερα την κίνηση της Sun, συμπεριλαμβανομένης της 10χρονής Kimberly Gil, η οποία δήλωσε στην Post «είναι σημαντικό, γιατί αυτή η κυρία ακύρωσε μια σημαντική ημέρα για την ίδια και την οικογένειά της, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να περάσουν όμορφα».

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ