Νυφικό με ιστορία 120 χρόνων

24/09/2015
Νυφικό με ιστορία 120 χρόνων
 • Μία νύφη από την πόλη Βηθλέεμ των ΗΠΑ, η Abigail Kingston, θα είναι η ενδέκατη νύφη που θα φορέσει ένα νυφικό με ιστορία 120 χρόνων. Το νυφικό φόρεσε η προγιαγιά της, στο γάμο της το 1895 και έκτοτε το έχουν φορέσει άλλες 9 νύφες – η τελευταία το 1991.

  Η Abigail ήξερε από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε ότι ήθελε να φορέσει στο γάμο της αυτό το συγκεκριμένο νυφικό, αλλά το πράγμα δεν ήταν τόσο απλό, όσο το να ανοίξει το μπαούλο της μητέρας της και να το βγάλει. Έπρεπε πρώτα να το εντοπίσει. Και αυτό έκανε με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία ήξερε ότι «φύλακας» του νυφικού είναι κατά παράδοση η μητέρα της τελευταίας νύφης που το φόρεσε.

  Νυφικό με ιστορία

  Η νύφη νο 4, η οποία παντρεύτηκε το 1960, με χαρά το έστειλε στην Abigailη οποία όμως, όταν άνοιξε το δέμα, το πρώτο που σκέφτηκε ήταν ότι επρόκειτο για μια χαμένη υπόθεση. Τα μανίκια διαλύονταν, το φόρεμα ήταν γεμάτο τρύπες και όταν η ψιλόλιγνη νύφη το φόρεσε, της ήταν κοντό.

  Νυφικό με ιστορία

  Νυφικό με ιστορία

  Νυφικό με ιστορία

  Νυφικό με ιστορία

  Το πρόβλημα ανέλαβε να λύσει ο οίκος νυφικών Deborah LoPresti, ο οποίος θα χρειαστεί περίπου 200 ώρες επίπονης δουλειάς για να παραδώσει το νυφικό την ημέρα του γάμου, στις 17 Οκτωβρίου.

  Πρόκειται για ένα νυφικό της Βικτωριανής εποχής, το οποίο πλέον είναι τόσο εύθραυστο, που η Abigail, η ενδέκατη νύφη που θα το φορέσει, θα εμφανιστεί με αυτό μόνο στην τελετή. Ωστόσο, η ίδια νιώθει ότι δεν είναι τόσο το νυφικό που κληρονόμησε, όσο η αγάπη που το συνοδεύει.

  Νυφικό με ιστορία

  Μαζί με το νυφικό, η Abigail θα φορέσει και το μενταγιόν που έκανε δώρο ο προπάππους της στην προγιαγιά της, στην 50η επέτειό τους, στο οποίο είναι χαραγμένες η ημερομηνία του αρραβώνα και η ημερομηνία του γάμου, ενώ περιέχει και φωτογραφίες τους.

  Οι προηγούμενες 10 νύφες θα έχουν παρουσία και αυτές στο γάμο, με πορτραίτα τους, ενώ ήδη υπάρχει και δωδέκατη, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

  Η μητέρα της Abigail, Leslie, είναι πλέον η περήφανη «φύλακας» του νυφικού.

  Για το δικό σας νυφικό, μπείτε εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ