Οι πιο μοναδικές στιγμές μας μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

29/05/2017
Οι πιο μοναδικές στιγμές μας μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!
 • Με αφορμή το γάμο σου, τη βάπτιση του παιδιού σου ή ένα πάρτι μπορείς να ζητήσεις από τους καλεσμένους σου αντί για δώρο, να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid. Με κάθε δωρεά, η ActionAid στηρίζει παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν μεγάλη ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολύ φτωχές χώρες του κόσμου. Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική!

  "Επιστρέφοντας από ένα συγκλονιστικό εθελοντικό ταξίδι στη Σιέρρα Λεόνε με την ActionΑid, ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι, οτιδήποτε για τα παιδιά εκεί, που όχι απλά στερούνται βασικά πράγματα αλλά δίνουν καθημερινά αγώνα επιβίωσης. Παιδιά-ήρωες που χρειάζονται τη βοήθειά μας"

  Η Βάσω Παπαδάκη, Ανάδοχος Παιδιού και εθελόντρια, με αφορμή τη βάπτιση του παιδιού της, ζήτησε από τους καλεσμένους, αντί δώρου, να υποστηρίξουν την ActionAid.

  Προσκλητήριο Βάπτισης

  Ζήτα από την ActionAid να σου στείλει τα ενημερωτικά καρτελάκια δωρεάς για να τα συμπεριλάβεις στην πρόσκληση, καθώς και την κάλπη στην οποία θα συλλέξεις τα φακελάκια της δωρεάς την ημέρα του γάμου, της βάπτισης ή του πάρτι. Εναλλακτικά, για το γάμο ή τη βάπτιση, μπορείς αν κάνεις εσύ μια δωρεά προσφέροντας το ποσό που θα έδινες για τις μπομπονιέρες και να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για την πρωτοβουλία σου με τα καρτελάκια που θα σου στείλει για εκτύπωση η ActionAid.

  Δες εδώ πως μπορείς κι εσύ να αλλάξεις ζωές με μια τόσο απλή κίνηση: www.actionaid.gr/gamosvaptisiparty

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 365 φορές
  Gamos Portal

  Το Gamos Portal είναι το πιο εύχρηστο και δυναμικό Portal για το Γάμο. Στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις από κάθε επαγγελματική κατηγορία, να δείτε τη δουλειά τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο.

  Σε κάθε βήμα του γάμου, το www.GamosPortal.gr είναι δίπλα σας!