Παρουσίαση Bιβλίου Ιστορίες Γάμου

20/11/2015
Παρουσίαση Bιβλίου Ιστορίες Γάμου
 • Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου Ιστορίες Γάμου της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με συμμετοχή πολλών φίλων της συγγραφέως, αλλά και του Gamos Portal.

  Οι Ιστορίες Γάμου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από το blog του Gamos Portal, το Φθινόπωρο του 2014 και αγαπήθηκαν αμέσως. Με πρωταγωνιστή τον π. Ονούφριο, έναν έξυπνο, καλόκαρδο και καλοφαγά ιερέα και το βοηθό, το νεωκόρο Αγάπιο, που είναι και ο αφηγητής των Ιστοριών Γάμου, η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου κατάφερε να δώσει πνοή σε πολλές πτυχές του ελληνικού, ορθόδοξου γάμου.

  Άλλοτε διασκεδαστικές, άλλοτε συγκινητικές, πάντοτε με ένα βαθύ, ανθρώπινο πρόσωπο, οι Ιστορίες Γάμου «δεν είναι απλώς άλλη μια συλλογή διηγημάτων. Είναι χρονογραφήματα, σαν αυτά του Τσιφόρου και του Ψαθά. Παλιάς κοπής. Από αυτά που γενούν γέλιο και δάκρυ ταυτόχρονα ή απλώς δάκρυ, από γέλιο ή συγκίνηση. Ταυτόχρονα.» (Έθνος, 19.11.2015).

  Για το βιβλίο μίλησαν ο Χρυσοβαλάντης Ζέρβας, ιδιοκτήτης του Gamos Portal, ο Πέτρος Κουμπλής, ραδιοφωνικός παραγωγός στο RED και ο Νίκος Αϊβαλής, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός στην ΕΡΤ.

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου Νίκος Αϊβαλής, Κωνσταντίνα Τασσοπούλου, Πέτρος Κουμπλής, Χρυσοβαλάντης Ζέρβας

  Ο πρώτος αφηγήθηκε το ταξίδι των Ιστοριών Γάμου, από την αρχική ιδέα, μέχρι την έκδοση του βιβλίου, ενώ ο δεύτερος ανέλυσε τα συναισθήματα που του προκάλεσε το βιβλίο, παρά την ...απόσταση που κρατάει από το γάμο. Αίσθηση  προκάλεσε ο Ν. Αϊβαλής, ο οποίος διάβασε επιστολή του ...ίδιου του π. Ονούφριου, στην οποία, με γλώσσα ιερατική περιέγραφε την ικανοποιήσή του από την εξέλιξη των Ιστοριών Γάμου και την περιγραφή των περιπετειών του.

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου Η ανάγνωση της επιστολής Ονούφριου

  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Κωνσταντίνα Τασσοπούλου να υπογράφει δεκάδες αντίτυπα και να δέχεται τις ευχές και τα συγχαρητήρια συγγενών, φίλων και αναγνωστών.

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου

  Παρουσίαση βιβλίου Ιστορίες Γάμου Τα ...παρανυφάκια της παρουσίασης

  Οι Ιστορίες Γάμου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Εντύποις» και μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δώρο.

  Info

  Χώρος: η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο καφέ του ξενοδοχείου Royal Olympic.

  Χορηγοί:

  Pronovias

  Φύσις Ζαχαροπλαστεία

  Δετοράκης Εκτυπώσεις

  Χορηγός επικοινωνίας: www.GamosPortal.gr

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  Διαβάστηκε 348 φορές