Πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση... μέσω Twitter

24/04/2012
Πρόταση γάμου σε ζωντανή μετάδοση... μέσω Twitter
  • Άλλοι θέλουν διακαώς να κρατούν τις προσωπικές τους στιγμές αυστηρά προσωπικές κι άλλοι φαίνεται θέλουν τις κάνουν reality.

    Έτσι κι ο Mike Duerksen από τη Γουίνιπεγκ του Καναδά αποφάσισε να τολμήσει να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του ανήμερα Παρασκευή και 13 (Απριλίου) και να μεταδίδει όλο το «παρασκήνιο» με live tweets μέσω του λογαριασμού του, δημιουργώντας το hashtag #MikeProposes σε όποιον ήθελε να ακολουθήσει.

    Τώρα θα αναρωτηθείς πόσες ώρες πια κράτησε η πρόταση γάμου για να την «αναμεταδίδει» μέσω Twitter κι η απάντηση είναι 12 ώρες! Μάλιστα, γρήγορα μαζεύτηκαν περισσότεροι από 1.500 followers.

    Ήδη από την Πέμπτη, ο Mike είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του στο Twitter με το ακόλουθο tweet: "Αύριο θα κάνω πρόταση στην κοπέλα μου, θα χρησιμοποιώ το hashtag # MikeProposes Ακολουθήστε #Γουίνιπεγκ".

    Στη συνέχεια περιέγραψε λεπτομέρειες από τα σχέδιά του, αλλά και την ιστορία του ζευγαριού, συμπληρώνοντας: "Ναι, νομίζω πως θα πει ναι".

    Την πήγε σε οκτώ διαφορετικά σημεία στη Γουίνιπεγκ και μάλιστα, ανέβαζε φωτογραφίες τους. Το «νόστιμο» είναι ότι η κοπέλα δεν είχε ιδέα του τι συμβαίνει στο Twitter γιατί δε διατηρεί προφίλ στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο, καθώς το περιγράφει ως το "Facebook των κολλημένων".

    Για την ιστορία να πούμε ότι περισσότερα από 700 tweets εστάλησαν από followers, πολλοί εκ των οποίων περίμεναν πώς και πώς να πει η κοπέλα το ναι, το οποίο, φυσικά, μεταδόθηκε με το τελευταίο και καλύτερο από όλα τα tweets από μεριάς Mike. Να ζήσουν!

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ