Σε λίγες μέρες νυφη - Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης

22/07/2011
Σε λίγες μέρες νυφη - Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης
 • Tα επόμενα βήματα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έχουν ως εξής: πολιτικός γάμος, γέννηση (το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου) και θρησκευτικός γάμος (πιθανόν μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους, το καλοκαίρι του 2012). Σύντομα λοιπόν θα δούμε την Κατερίνα νυφη.

  Εν αρχή, λοιπόν, ο πολιτικός γάμος, που θα γίνει σε λίγα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι, από την επόμενη εβδομάδα, η παρουσιάστρια θα είναι και επισήμως κυρία Κατσούλη. Τι άλλο γνωρίζουμε για το γάμο; Θα γίνει σε δημαρχείο στα βόρεια προάστια, μάρτυρες θα είναι δύο πολύ δικοί τους άνθρωποι, ενώ καλεσμένοι θα είναι οι γονείς τους και ελάχιστοι στενοί τους φίλοι. Οι φήμες θέλουν τους ανθρώπους που θα είναι παρόντες να μην ξεπερνούν τους δέκα. Οι υπόλοιποι θα δουν την Κατερίνα Καραβάτου νύφη και τον Κρατερό Κατσούλη γαμπρό το επόμενο καλοκαίρι, που θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος, πιθανώς μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους. Πάντως, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποιοι θα είναι του χρόνου οι κουμπάροι και οι νονοί (αν και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι).

  Όσον αφορά τώρα τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα τελεστεί. Αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από το γάμο, τρέχουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Λίγες ημέρες μετά, θα αναχωρήσουν για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές. Όχι όμως στα αγαπημένα τους νησιά, της άγονης γραμμής, που πήγαιναν τα προηγούμενα καλοκαίρια. Η αιτία; Μέσα στο Σεπτέμβριο, περιμένουν την άφιξη της κόρης τους. Για αυτό το λόγο, η παρουσιάστρια έχει αρχίσει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, στα οποία παρίσταται και ο ηθοποιός.

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ