Δύο Top Bride στο Gamos Portal!

31/01/2013
Δύο Top Bride στο Gamos Portal!
 • Δυο υπέροχες κοπέλες, νέες, όμορφες και χαμογελαστές…
  Δυο μέλλουσες νύφες, γεμάτες όνειρα, σχέδια για το γάμο τους και το γνωστό άγχος, ώστε να γίνουν όλα σωστά.
  Δυο νύφες όμως που πλέον φέρουν και έναν τίτλο: σας παρουσιάζουμε την Top Bride 2013, Ρουμπίνη Αγαπητού και την 1η αναπληρωματική, Λαμπρινή Αδάμ.

  Τις γνωρίσαμε στην έκθεση, μας κέρδισαν με το χαμόγελο και τη λάμψη τους και τους ζητήσαμε να μοιραστούν με τις υπόλοιπες νύφες που επισκέπτονται το Gamos Portal, όσα πρόκειται να …τραβήξουν μέχρι το γάμο τους. Και δέχτηκαν!

  Από σήμερα, η Ρουμπίνη και η Λαμπρινή αποκτούν τη δική τους σελίδα στο Blog του Gamos Portal, μέσα από την οποία θα μας ενημερώνουν τακτικά για τα σχέδια, τα εμπόδια, τα προβλήματα και τις λύσεις που θα συναντήσουν μέχρι τη μεγάλη μέρα.

  Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, μέσα από μια μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησαν.

  Top Bride 2013

  Η Top Bride 2013, Ρουμπίνη Αγαπητού, στην πασαρέλα της New Life Expo Wedding.

  Gamos Portal: Πώς μάθατε για το διαγωνισμό Top Bride και τι σας έκανε να αποφασίσετε να συμμετάσχετε;

  Ρουμπίνη: Καθώς σέρφαρα στο ίντερνετ και έψαχνα ιδέες για μπομπονιέρες, ανθοστολισμούς και για το αν γίνεται κάποια έκθεση για να πάρω ιδέες, βρέθηκα στο άρθρο που είχε γράψει στο Gamos Portal η περσινή νικήτρια, Γεωργία Καφοπούλου και έτσι έμαθα για τον διαγωνισμό TOP BRIDE 2013, που θα γινόταν στην έκθεση  NEW LIFE - EXPOWEDDING στο ΜΕC Παιανίας. Βλέποντας και τα δώρα που κέρδισε, δεν έχασα χρόνο. Bρήκα την αίτηση και την έστειλα. Κι όλα άρχισαν κάπως έτσι.

  Λαμπρινή: Όταν αποφασίσαμε με τον Δημήτρη ότι θα παντρευτούμε ξεκίνησα σιγά σιγά να ψάχνω διάφορα. Θυμόμουν όμως από πιο παλιά ότι περίπου τον Γενάρη έβλεπα στους δρόμους τις αφισοκολλήσεις για την έκθεση γάμου και επειδή σαν κοριτσάκι μ' αρέσουν αυτά, μπήκα στο Internet και έψαξα να βρω πότε θα είναι η επόμενη έκθεση. Εκεί λοιπόν που έψαχνα είδα την ανακοίνωση για το Top Bride 2013 και αποφάσισα να δηλώσω συμμέτοχη. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, όταν όμως επιλέχτηκα τους το ανακοίνωσα! Τώρα το τι με έκανε να δηλώσω συμμετοχή.... σκέφτηκα ότι θα είναι μια χαρούμενη εμπειρία με κάποια άλλα κορίτσια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, συν το ότι θα δοκιμάζαμε νυφικά!!!

  G.P.: Τι σας έκανε εντύπωση από όλη την προετοιμασία για το διαγωνισμό;

  Ρ.: Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η άμεση ανταπόκριση των διοργανωτών σε όλες τις επιθυμίες μας, γκρίνιες  και σε όποια βοήθεια χρειαστήκαμε. Και επίσης ο επαγγελματισμός όλων των φορέων που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

  Λαμπρινή Αδάμ

  Η 1η αναπληρωματική Top Bride 2013, Λαμπρινή Αδάμ, στο stand του Gamos Portal στην έκθεση

  Λ.: Αυτό που μου έκανε εντύπωση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό ήταν το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε ανάμεσα στα κορίτσια και στους διοργανωτές.

  G.P.: Πώς αισθανθήκατε όταν βγήκατε στην πασαρέλα, με τα φώτα και τα βλέμματα όλων επάνω σας;

  Ρ.: Όταν βγήκα στη πασαρέλα η μόνη λέξη που θα το περιέγραφε αυτό που ένιωσα είναι «όμορφη», ένιωσα απίστευτα όμορφη. Ενώ είχα πολύ άγχος πριν βγω, με το που ανέβηκα στη πασαρέλα με τα φώτα, τον κόσμο, μου πέρασαν όλα και ειδικά όταν άκουσα από το κοινό τον άντρα μου να φωνάζει, είπα: «Tώρα πας για να νικήσεις», ένιωσα μεγάλη σιγουριά.

  Λ.: Όταν βγήκα στην πασαρέλα την πρώτη φορά για την πρόβα αγχώθηκα. Ευτυχώς η Ρουμπίνη μου έδειξε κάποια πράγματα και έτσι ηρέμησα.. Όταν όμως η κ. Ζαρίφη με φώναξε ήταν αλλιώς.. Νόμιζα ότι η κάρδια μου είχε φύγει από τη θέση και αναρωτιόμουν τι δουλεία είχα εγώ εκεί πανω!!! Λίγες βαθιές ανάσες βοήθησαν...

  G.P.: Τι είπαν οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι όταν τους ανακοινώσατε ότι θα συμμετάσχετε και πώς αντέδρασαν με τη θέση που κερδίσατε;

  Ρ.: Ο Μαρίνος (μελλοντικός σύζυγος) που με γνωρίζει αρκετά καλά  μου είπε: “Καλά αγάπη μου, θα αφήσεις κανένα διαγωνισμό που να μη συμμετάσχεις;” Αλλά βέβαια ήξερε ότι  την απόφαση την είχα ήδη πάρει. Όσο για τους δικούς μου και τους φίλους μου, τους πήρα την μέρα του διαγωνισμού, ώστε να μην μπορούν να μου φέρουν και αντίρρηση. Βέβαια όταν είπε ο κύριος Αποστολόπουλος, που ήταν πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ότι νικήτρια του διαγωνισμού Top Bride 2013 είναι η Ρουμπίνη Αγαπητού, αμέσως, πριν ακόμα το συνειδητοποιήσω, άκουσα πανηγυρισμούς από το κοινό και κατάλαβα πως χάρηκαν όλοι. Όταν έφτασα δε στη Κρήτη και πήγα στο Αρκαλοχώρι (το οποίο πραγματικά με είχε ψηφίσει όλο), όπου και να πήγαινα με σταματούσαν μου έλεγαν «συγχαρητήρια», «μπράβο», «είσαι  η πιο όμορφη», λες και ήμουν τουλάχιστον Star Hellas.

  Λ.: Όταν το ανακοίνωσα στους δικούς μου με είπαν ζουζούνι και με ρώτησαν πού σκάλισα και το βρήκα!!! Ο Δημήτρης βέβαια, χάρηκε πολύ και ειδικά τις δυο εβδομάδες της προετοιμασίας που με έβλεπε χαρούμενη!! Με τη θέση που κέρδισα χαρήκαν παρά πολύ και ειδικά ο Δημήτρης που ήταν εκεί και με καμάρωνε!! Κανονικά ήταν να μην έρθει γιατί δεν ήθελα να με δει με νυφικό αλλά ήρθε και μου έκανε έκπληξη!!

  G.P.: Τι σχέδια κάνετε για το γάμο σας; Πώς τον ονειρεύεστε;

  Ρ.: Γάμος… Πραγματικά ποτέ δε πίστευα ότι θα φτάσει η ώρα που θα παντρευτώ και θα κάνω σχέδια για τον δικό μου γάμο. Τώρα που έφτασε θέλω να κάνω και εγώ ένα γάμο σαν τα παραμύθια που μου έλεγαν οι γονείς μου όταν ήμουν πιο μικρή. Θέλω δηλαδή ένα γάμο ρομαντικό, μέσα στη φύση και σίγουρα με happy end: «Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.».

  Λ.: Τον γάμο μου τον ονειρεύομαι παραμυθένιο!!! Αυτό το διάστημα προσπαθούμε να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε κάποια βασικά πράγματα όπως μετακινήσεις και τόπο δεξίωσης, γιατί θα είναι λίγο δύσκολο, αφού οι περισσότεροι συγγενείς μου θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο.

  G.P.: Ξεκινάτε τη δική σας σελίδα στο Blog του Gamos Portal, όπου θα γράφετε τακτικά για τις προετοιμασίες του γάμου σας και την όλη εμπειρία. Τι να περιμένουν οι νύφες που θα σας διαβάζουν;

  Ρ.: Βασικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα γράφω στο Gamos Portal, μιας και ποια νύφη δε θα ήθελε να μοιραστεί τις εμπειρίες της. Επίσης θα προσπαθήσω να τις βοηθήσω σε όλα τους τα βήματα για το γάμο μέσα από τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες και ίσως καταφέρω να βοηθήσω και λίγο παραπάνω τις νυφούλες από την Κρήτη, μιας και θεωρώ ότι δεν έχουμε την ίδια ενημέρωση, ούτε επιλογές, όπως οι νύφες που βρίσκονται στην Αθήνα. Ακόμα θα τους προτείνω έξυπνες λύσεις και οικονομικές, που και εγώ η ίδια θα χρησιμοποιήσω στο γάμο μου για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τον δικό τους όπως τον ονειρεύονται ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

  Λ.: Λοιπόν στο Blog μου θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμη στις νύφες που θα το διαβάσουν! Επειδή οι καιροί μας είναι δύσκολοι, αλλά θέλουμε να έχουμε και καλά αποτελέσματα, θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες καλές συμβουλές που θα τις εφαρμόσω πρώτα εγώ. Και θα αφήσω και κάποιο περιθώριο για συζητήσεις που απασχολούν τις μέλλουσες νύφες.

  Κι εμείς ανυπομονούμε να μαθαίνουμε τα νέα των κοριτσιών, να μοιραζόμαστε και να συζητάμε μαζί τους όλα όσα θα τις απασχολήσουν, που είναι και όσα απασχολούν κάθε νύφη!

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ