×

Προειδοποίσηση

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/blog/2016/02/newlife2016

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/blog/2016/02/newlife2016

Το Gamos Portal στην έκθεση New Life

01/02/2016
Το Gamos Portal στην έκθεση New Life
 • Η New Life είναι εδώ και χρόνια η μεγαλύτερη έκθεση για μελλόνυμφους. Ανάμεσα στους εκθέτες που συμετέχουν, συμπεριλαμβάνονται τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς του γάμου, ενώ οι χιλιάδες μελόνυμφοι που την επισκέπτονται έχουν την ευκαιρία να βρουν προτάσεις για κάθε βαλάντιο, ώστε να οργανώσουν το γάμο που ονειρεύονται. Το Gamos Portal, από την ίδρυσή του συμμετέχει ενεργά στη New Life, ως εκθέτης και ως χορηγός επικοινωνίας.

  Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή μας και φέτος χαρακτηρίστηκε από τη ζεστή επαφή μας με τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η συντριπτική πλειονότητά τους χρησιμοποιεί το Gamos Portal για την έρευνα αγοράς που χρειάζεται για το γάμο τους, ενώ με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι το χαρακτηριστικό που οι περισσότερες νύφες ανέδειξαν ως σημαντικότερο, ήταν η ευχρηστία.

  Φυσικά δεν έλειψαν και τα δώρα! Όσοι επισκέφθηκαν το stand μας είχαν κάτι να κεδίσουν. Ανάμεσά τους κάποια ξεχωριστά δώρα, χορηγίες επιχειρήσεων που προβάλλονται στο Gamos Portal, όπως τα παρακάτω:

  Τέλος, το μεγάλο δώρο του Gamos Portal, το οποίο κληρώθηκε την τελευταία μέρα της έκθεσης: ένα 3ήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο Porto Elounda Golf & Spa Resort.

  Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

  Debug: specified directory - https://www.gamos-portal.gr/images/blog/2016/02/newlife2016

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ