Τάσος και Τζένη: Γάμος με Ferrari

23/07/2012
Τάσος και Τζένη: Γάμος με Ferrari
 • Ένα από τα ζητήματα που θα πρέπει να αποφασίσει το ζευγάρι για την ημέρα του γάμου του είναι η μετακίνηση. Πώς θα πάει η νύφη στην εκκλησία; Πώς θα πάει το ζευγάρι στη δεξίωση; Η πιο συνηθισμένη λύση είναι κάποιος φίλος ή συγγενής, που έχει ένα "καλό" αυτοκίνητο, συνήθως κάποιο μέτριο ως καλύτερο μοντέλο Mercedes ή BMW. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μονοτονία αυτή σπάει με κάποια αντίκα ή με μια λιμουζίνα. Αλλά με Ferrari;Ο Τάσος και η Τζένη, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου στο εκκλησάκι του κτήματος "Άλσος Νυμφών", στον Αγ. Στέφανο Αττικής, αποφάσισαν να σπάσουν αυτο το στερεότυπο. Με τη βοήθεια της Rosso Cambiocorsa, επέλεξαν δύο υπέροχα αυτοκίνητα και κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες.

  Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του κτήματος. Ο γαμπρός κατέφτασε με μιακατακόκκινη Ferrari F430, ένα super car που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, όπως φαίνεται εξάλλου και από τις φωτογραφίες.

  Τάσος και Τζένη: Γάμος με Ferrari

  Η νύφη έδωσε μια retro νότα, επιλέγοντας μια Triumph του 1966, ένα cambrio με ιστορία και προσωπικότητα, το οποίο μόνο από ένα στοιχείο μπορούσε να γίνει πιο ρομαντικό: το πέπλο της νύφης που ανέμιζε στο καλοκαιρινό αεράκι.

  Τάσος και Τζένη: Γάμος με Ferrari

  Σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, προστέθηκε και αρκετή συγκίνηση, καθώς πολλοί από τους καλεσμένους ήρθαν από την Αμερική. Έτσι ο γάμος στάθηκε και αφορμή για την επανένωση συγγενών μετά από πολλά χρόνια.

  Τάσος και Τζένη: Γάμος με Ferrari

  Ευχόμαστε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία και η νέα τους ζωή να είναι δυναμική και ρομαντική, σαν τα αυτοκίνητα που επέλεξαν.

  Ευχαριστούμε τη Rosso Cambiocorsa για τις φωτογραφίες.

  Βρείτε τα πάντα για το γάμο σας στο www.GamosPortal.gr

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!